Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tomo prodana duso
sve nastimano i dogovoreno. tadic gubi izbore a ovaj laganini i hinjski priznaje kosovo i krivi tadica koji se lagano povlaci iz javnog zivota. i onda srpska rulja nece imati na koga bacati kamenje i molotovljeve koktele kada se u dogledno vrijeme prizna kosovo. i to ce sve proci poprilicno mirno uz par dana konfuzije i mitinga par stotina seseljevih ljepotana.
Očajan si Nikša... Štaviše bizaran
Srbi da se hrabro bore sa Albosima? Pa oni su za nas misevi, nego eto uz pomoc amerike koja ima interese dobise malu drzavicu bednu.Drugo, potpuno je tacno da su SRbi borbu sa Osmanlijama zapoceli kad su ovi poceli da slabe, ali mi smo se barem borili, nismo se pokorili i prihvatili ih kao gospodare i uspu uzeli veru ;) Misli o tome kad sledeci put uzmes da kao ponizis Srbiju odnosno da je ocrnis, jos vi imate da ucite od Srbije dragi moji! :)
Dosao srbin kod albanca koji prodaje sladolede kad veli albanac - hoces kuglju ili iz automata.
\"ISTINA\"- niste se vi borili sa Osmanlijama 500-god. nego ste bili pod njihovom vlascu,a boriti ste se poceli tek kad su Osmanlije bili zaokupljeni vecim borbama po Madjarskoj,Austriji,Sjevernoj Africi..Ako se tako hrabro budete borili i sa Albancima...ne trebam ti dalje pisati..
kako lukavo idu korak po korak, čuj sad priznaje i što je prethodna vlada potpisala šešelj je otkrio preko rusa za ovog da je agent mi6....
Borili smo se 500 godina sa osmancima pa smo se izborili, a valaj cemo i sa sipcima+amerima ako treba jos toliko