Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Bog zna najbolje.
Evo vam tacni podaci o SDP-ovom pokusaju da izvrsi drzavni udar tako sto ce strpati Budimira u zatvor: http://www.slobodanvaskovic.blogspot.co.at/2013/04/ekskluzivno-izvjestaj-sipe-protiv.html http://slobodanvaskovic.blogspot.co.at/2013/05/sipa-u-panici-zbog-slucaja-budimir.html http://slobodanvaskovic.blogspot.co.at/2013/05/sipa-u-panici-zbog-slucaja-budimir.html http://www.slobodanvaskovic.blogspot.co.at/2013/04/drama-u-sarajevu-potjera-sipe-za.html
svaki dan vijest o ovome, al nema sanse da me neko ubijedi da su ovo oni uradili. filmski scenario: blokiraju citav grad, brat pregazi brata autom, ovog nadju u camcu, pucnjava, specijalci, bla bla i plus muslimani ne mogu da vjerujem ko jos moze u ovo povjerovat!
bacite ga kerovima,ko mu yebe mater
Ako je to ''uradio'' sto cisto sumnjam nije trebao, jer tad stradaju nevini ljudi.A sta je sa americkim teroristima sto sirom planete zemlje ubijaju na stotine nevine djece MAMICU IM TERORISTICKU!
njemu nije bitno šta će uraditi sa njegovim tijelom. on je svoj život dao za svoj cilj a nagradu će dobiti u dženetu sa obećanih 70 hurija
70 hurija nikad nije ni spomenuto u Kur'anu ni u vjerodostojnom hadisu. Takve propagande su izmisljene od strane takvih poput ti.
tebe*
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
@ celava dlaka @ ante josipovic Da Bog da vam Kacavenda djecu ucio Vjeronauku...
trba govno u smece baciti----nije on zasluzio nikakvu sahranu--nek su ga koknuli sad ga ima sad ga nema