Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ponovo se cjeli svjet podsjeca ko je G:E:nocidan narod !!!!!!
Globalna svjetska politika i UN objektivno su u rukama određenih skupina moćnika i imperijalista.Očito je jer se interveniše samo tamo gdje postoji njihov ekonomski interes (najčešče vezan uz energente poput nafte).Sukobi u ex Yu,genocid u Ruandi i sl. puno su bili drastičniji primjeri ugrožavanja civila nego ovo što je bilo u Libiji.Zašto tada nisu poletili da zaštite ugorženi narod u roku od dvije tri sedmice od početka.Pa jednostavno nisu imali svog interesa.Tako to funkcioniše i niko ne treba gajiti iluzije da će se u budućnosti nešto promijeniti.U svjetskoj politici ne postoji dovoljno jaka figura koja će biti u poziciji da stvari poput ovih riješi na pošten način .Samo mogu da molim dragog Boga da spriječi stradanje nedužnog naroda u Libiji i bilo gdje drugo u svijetu.
da ali ste dozvolili i dopustili da se dogodi Srebrenica mamicu vam licemjernu zapadnu!!!!
nestalo nafte u iraku?? :D
Što niste reagovali ovako u BIH (relativno brzo), nego pustili da ginemo 4 godine.../valjda nemamo nafte....
\'alo Guardian, u Libiji ima nafte. U Srebrenici je nije bilo! Jasno k\'o dan, koga bolan farbate?
libije*
eto opravdanja kad fiknu granatu medju 100 civila : to je bila sve zabuna, u kratkom roku smo morali donijeti odluku i bili smo pod pritiskom, naime pobunjenici i civili nose istu odjecu WTF!!!! ma..rs iz libija pi..ck.a vam mat.eri.na lopovska
Halo, vi što analizirate svjetsku politiku ! Imate li vi svoje domove i porodice, jeste li uplatili struju, vodu i ostale režije ? Idioti popustite Ameriku i Libiju imate vi svojih obaveza !
Srbi su pocinili genocid , to je cinjenica !
ako u libiji imaju kakve rakete srednjeg dometa obavezni ih moraju ispaliti prema francuskoj i italiji. to bi bilo sasvim legitimno.
masonske zemlje m a mu vam j e b e m
srbi smrde..
iz dana u dan se na novo uvjeravam kolika je k.u.r.v.a ta politika... ccc
Naravno da ne želi. Milioni žrtava u Iraku i Afganistanu idu u prilog ovoj tvrdnji.