Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@EU, O kakvoj torturi ti pricas? Hasanu zinula guzica jer je primao $10,000 mjesecno kao major u US Army. Lijepo mu bilo dok je sjedio u USA i svirao onoj stvari, ali kada je gospodin major trebao ici u rat, eeeeeeeeee to nece! Pa pobogu u ratu se gine, mogao bi gospodin major izgubiti jos vise kose sa svoje svinjske glave. Pusti ti te tvoje price.....
Kakvu je on psiho torturu dozivio od strane ne muslimana. Da bi psihicki bio prisiljen na takvo djelo. Vjerovatno je svakodnevno slusao \"uvazeno misljenje\" drugih vojnika i nije vise mogao podnijeti. Svakako je zalosno to sto je uradio, ali razlozi? Misljenje USA propagande me ne interesuje!
to hasko brate imas osmijeh za 10 ,haj dodji kod nas da ove povaljas sto nam mozak handre haman 20 kuka
TREBA IMATI LJUSKE ZA OVO.....SVAKA CAST HASANE MAJSTORE
vidi mu se na faci da je bolestan... pola drzave nam je ovakva... a najvise lici na dodika...
koja lafina brate!
Ti \"somebody\" pojma nemas o Americi i dobijanju posla u istoj a posebno ti je smjesna izjava o \"juznjackom Texasu\" kada svi znamo da je u pitanju Vojska a u vojsci sine danas si u Texasu sutra u Iraku a prekosutra u Sarajevu zato nelaprdaj o stvarima koje su za tebe totalna nepoznanica.
pa kako psihijatar moze biti neko normalan, sjetimo se dr. dabica
evo vec su pocele prve \"konspirativne teorije\". Aferim!!!!!!
Ovo ko\' ne razumije kao američku smicalicu neće nikad ništa shvatiti.... Prvo- Kako jedan \"musliman\" može dobiti posao kao glavni psihijatar oficir u GLAVNOJ američkoj bazi u srcu Teksasa gdje ko god nije južnjak nije ni dobrodošao, i to pored svih napada na muslimanski narod Ko god mu je dao posao sigurno \"nije\" pomislio da njegovo prisustvo, među njima neće izazvati haos I kako to da tek nakon što se desio incident, oni saznaju da je bio islamski ekstremista......
To sto ti kazes \"stoka islamska\", dodje ti isto kao da kazes \"stoka pravoslavna-genocidna\"! Kako si plitak u mozgu, ispada da su svi pravoslavci genocidni!
Pa mogli bi mu jednu uslovnu kaznu na par godina dati. Cisto da se muslimani ne osjecaju ugrozenima, jer Boze svi su protiv njih. A mozda su i Srbi to ucinili pa podmetnuli Hasanu. Stoka islamska!