Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači, rade ono što i inače rade i što bi radili da nema korone. samo što je ovako iz ptičije perspektive i sa bijelim odijelima mnogo dramatično i utjeruje nesigurnost i strah. što je, naravno, i cilj ove vježbe.... mediji - najveći sistemski igrači!
To nije ništa novo. Uobičajena praksa u gradu sa tri miliona beskućnika.
U New Yorku kad su stvari normalne umre oko 145 ljudi dnevno. U zadnja tri dana samo od korone u NYC dnevno umre oko 500 ljudi. Racunajuci po glavi stanovnika to je 2 puta gore nego u Sarajevu tokom opsade.
Fake News..ajmo lajk ko se u zadnje vrijeme nafurao na London Real i posebno Briana Rosea...ima frajer dobru energiju, uz jutarnji dzoging te frajer motivise da osvojis svijet...:)
@rukfas.fazlinovic London Real/Brian Rose se gleda(l)o još dok je Brian cementirao um DMT-om/ayahuascom ;)
Amerika nije drzava. To je kontinent.
Nije to jos nista, postace strasno kad ih budu morali kopati po gradskim stadionima i po parkovima...
Bogami se ovdje neradi samo redanju jednog do drugog nego i redanje u vise slojeva jedne na druge.
A u Zenici otvorili pijacu...da mi je samo znati ko je u jeku pandemije dozvolio takvo okupljanje ljudi. Niti ko nosi maske ni rukavice
A zasto je to jedan supermarket sigurniji od pijace koja je na otvorenom? Ako i jedni i drugi drze.
@NekiNesto mora poceti raditi kad u administraciji pijace radi vise nego prodavača,prenatrpane kancelarije uhljebima,ako brzo ne krene rad to preduzece ce propasti neminovno
Pa tolika sila kako nemaju rješenja nekog? Ko će znati ako neće oni ili Kinezi?
Boze sacuvaj. Iste slike kao tokom pandemije spanske gripe 1918.. horor
@Debilcic ali ovo nisu slike, ovo je video i u boji je .