Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bih ima program za uhljebljavanje stranačkih nesposobnih službenika u državnim upravama
ni njih nije sramota ko ni onoga senatora he he
@klixovac1999, zahvaljujući otrovnoj sredini u kojoj žive ljudi koji su ostali u BiH, jako ih je mnogo opterećeno ili preopterećeno dnevnom politikom. Malo ih je u BiH koji se tome uspješno odupiru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije, ovaj jutarnje, zaljevao sam pesticidima polje iznad bukovice kad se iznenada, na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio neki objekat nepoznat, koji je bio blještav ustvari, mjenjo je boju ustvari, bio je žut, zelenkaste boje povremeno onda sam iznenada, začudio sam se jer sam primjetio da je avion, jednostavno stoji na mjestu i da se elisa pri tom ne okreće
a ja sam, ovaj, znao da se avion mora kretat jer sam ga upalio i sve međutim, motor je mirovao sve je stajalo taj objekat je proletio par puta pored mene pogledo sam dole, pesticidi su, oo nisu padali po njivi nego su na moje, na moje, ooo opšte iznenađenje stajali u zraku onda sam s, ovaj, nisam gubio pribranost ni jednog momenta pokušao sam da pokrenem avion nije mi polazilo za rukom
@Enticer kad, kad mi se taj objekat izgubio nepoznati, blješteći, zeleni ustvari, crveni je bio taj zelenkasti objekat kad, kad, kad se izgubio iz vidokruga avion je sam kreno naprijed i ja sam imao apsolutnu kontrolu nemojte me više, stvarno?
20 miliona za Pentagon nije ni za dnevni dzeparac 😆 .... Provjerite vi to malo bolje
Neka in vala,samo da se ne nasele dole na Ilidzi, i ne otvore kakav resort u Tarcinu.
milioni !?!?!? nesta mi je to malo ja mislio milijarde
Suska se suska...stoji mi kao puska :)
polako nas pripremaju. korak po korak
Tako je. Ali ce nas pokusati prevariti. Sve sto budu rekli o tome je LAZ. Oni vec godinama suradjuju sa vanzemaljcima otuda i tehnoloski napredak. Nazalost ti vanzm nisu Bas ok... dolazit ce i dobri i razlika ce bit ocita.
Chewbacca kroz prozor mase.
Ja Cudnog Objekta,bolje bi ja napravio Fake snimak,ko da su pepeljarom snimali,ofirnoo drMa
Zamajavanje svjetske javnosti radi lakšeg šišanja ovaca.
Eh da bi se ti milioni isplatili, morace ce se izmisliti vanzemaljci. Pa onda nekako ow toga i zaraditi... Ispiranje mozga je pocelo Star Wars-om.
Netrebaju izmišljati, ima ih u trebinju milijOn 🤣🤣
Kakvo pranje para.
grohotom se smijem ahahahaha
Kad ameru upadneš nenajavljen u dvorište napuni te olovom,NLO leti iznad Amerike a F/A-18 Super Hornet ga ima na nišanu...i nikom ništa
bil ti pucao na hornet da ti preleti iznad buca potoka?
@SavjetnikHuso Iznad buca potoka nebi ali kad bi naletio iznad Gluhe Bukovice... Aj sad bez zahebancije,pogledaj na youtubu koliko ima ovih susreta iznad nenaseljenih mjesta pa opet nisu okidali
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jesmo li sami???
od 12.000 istrazenih susreta, 700 njih je neobjasnjivo. moja teorija je da nisu vanzemaljci vec mi iz buducnosti koristeci vremenske portale.