Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoferova pobjeda u Austriji označila bi kraj islamizovanja Evrope. Sve zamotane kratkohlače kozojebe treba vratiti odakle su došli, pa nek šerijate po svojoj pustinji.
you're goddamn right
E pa kad nije serijska pobjeda bosankih Hofera evo 25 godina zaredom značila kraj BiH, neće ni jedna austrijskog biti kraj austriej i evrope. Iako može uzdrmati njena načela koja je vode u propast.
Ovo su dudukovi jarani..predstavnik te stranke bio na njegovom mitingu..
Priblizava se 4. Svetski Rat 3. Svjetski Rat (Vruce/Hladni) je vec u toku
super. hvala Bogu. Jednom se prica o nekoj demokratskoj i razvijenoj drzavi a ne o zaostaloj Turskoj
ova izbjeglicka kriza (i terorizam) je podloga za sve desnice u evropi......vjetar u ledja
Relana opasnost, ali nema sansi nikakvih, jer je cistih austrijanaca vrlo malo u Austriji, a vecina i njih je svjesna sta donosi nacionalizam ove vrste. To su vec iskusili. Tako da od ovog nema nista, ali je indikativno zbog drugih zemalja.
dzaba mu sve kada cemo mi bosnje za ovog drugog glasat ;) ..a nas ima najvise po svijetu i tako i u austriji
Naravno da je svaki fašista dobrodošao u RS jer se takvi likovi tu osjećaju kao kod svoje kuće...
Malo i vi kakite, samo zato sto nije ljeicar odmah kraj Europe. How yes no...