Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama je dosta bilo poplava ove godine....
Napokon se pocinju pozabavljati o sebi.
Ovo je djelo haarp-a,a svaki put kad meteorolozi kazu da je neobicna pojava,znajte da veze nemaju o cemu govore..Priroda nije kriva za ovo i za ostalo sto ce doci,a ljudi se pitaju zasto sebe pogode snijegom,susama,zemljotresima,upravo zbog toga da ubijede ljude da to nije haarp, i da se moze svugdje desiti,i ujedno imaju alibi da nastave, a pri tome okrivljuju prirodu i global warming sto je apsolutna laz..lijep pozdrav
Je*o ti HAARP bolesnu mater! Idi se lijeci majmune! Da imas malo znanja iz fizike, povukao bi se u misiju rupu. Uz to: HAARP ne radi vec od juna!!!
Ne moras psovati,ali ni citati ni komentarisati,ja ne vrijedam nikoga, preskoci clanak i rijesen problem..lijep pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
The day after tomorrow... Vole ameri ove euforije oko prirodnih katastrofa.
I meni taj film pade na pamet. Iako mi je zao ovih ljudi, koji su stradali.
Ah, sta ces... Svakog stigne jednom, na ovaj ili onaj nacin. Nego kako si ti, ima li kod tebe magle ili si negdje na visini ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto ti je priroda......
Tacno tako hejter... pravi haarp je u auspuhu nasih auta.. dimnjaku kuce.. ovom onom.. ***nijama itd..