Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@: psiholog, lol, @sami, ateista HVALA sto postoje normalni ljudi!!!!
@Sami @Islam Vi ste se vec rijesili pameti pa nema potrebe da brinete. Briga preostaje nama koji smo sacuvali nesto pametii. Kako imamo nacionalno i vjersku osvjestenu vlast izvuci cemo deblji kraj sto se tice i grip kao i u drugima stvarima. Vec je kod nas odavno normalno da zivotinje i ljudi djele iste bolesti (kako su na vlasti oni sto su nam \"upalili svijetlo\"), kod nas je i tuberkuloza nazalost izvan kontrole! @Sami i @Islam su tipicni primjeri vjersko i nacionalno zaludeni bosnjaka, kakve Karadic, Mladic, Dodik i njima slicni vole vidjetii. Bosnjake nesposobne za zivot!
@sami @islam idioti
Pa da primite vjeru i glumite kao da se nista loshe ne deshava :) Super ideja. Ne morate ni okolinu cuvati, bog ce sve svojom magijom popraviti, super super...
De ba mani se te price, kao prvo i mi smo fasovali zemljotrese i zaraze, kao drugo onda ce mjesto toga imati Tihica i Dodika da ih vode ka Evropi, kao svi mi ovdje sto smo primili Islam pa ostadosmo nikad zatucaniji narod, pa ce tek onda vidjeti sta je zavala decenije. Ah da zaboravio sam da je to sve ista banda, i ovi sto prijete Islamom i ovi sto pljackaju drzavu.
Potpisujem donji tekst iz Oslobodjenja: __________ OPIJUM ZA NAROD KOMENTARI Piše: Ivan Šarčević 27/04/09 Superbia religiosa U podijeljenim društvima i državama vjernici i njihove zajednice imaju zadatak da svjedoče živoga Boga koji je zauzet za sve ljude bez razlike, polazeći od najugroženijih. Saznajte više... (...)
potpisujem
primite islam i spasite se,necete imatri ovakvih problema