Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boljebulagati u tenkove i marince jel tako Trump?
Ha ventilator, ha respirator...isto ti je to :)
KCUS BROJ 1 U BIH. HVALA BOGU NA SEBIJI, BILO BI NAS U KANALIMA DA NIJE NJE. SAD VI PLJUVALI ILI NE, NJEN PRIMJER SLIJEDE SVI. TRIJAZU U SATORIMA ONA PRVA UVELA, DALA IZOLATORIJ, IMA MASINE, OSOBLJEPOD KONAC ... SAMO NAPRIJED. DA NAS BOG SACUVA ISKUSENJA I BOLESTI, ALI TREBA POHVALITI ONO STO JE ISTINA I ISPRAVNO
Sarajevo je definitivno najopremljenije i najspremnije. Pljujte na rad dr. Izetbegović koliko hoćete. Ali ne možete vi lagati i kuditi koliko ona može savršeno raditi svoj posao. Ona je primjer discipline i pravih poteza. Priznali to ili ne. Mada, vidim da ste sve toši i tiši. Valjda dolazi iz dupeta u glave. Ionako u glavama nemate nista ... SAD se bori sa nedostatkom, šta onda da ocekuje BIH.
@SemsaLukic79 Bas tako, u New Yorku 10000 zarazenih a u Sarajevu 3 (za koja se zna) i ti bi da poredis. Kako inteligentno.
KCUS je Tito danasnjeg bh.zdravstva. I izolatorij i respiratori i oprema. Naravno da je uvijek svega malo u situacijama kakva je ova, ali i BIH je mala zemlja (FBIH još manja). Odlični smo mi ...
Nedostaje respiratora, a ne ventilatora, ventilator hladi a respirator se koristi za disanje.