Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je neki psihički bolestan kršćanin, jer su ga uhapsili a nisu samo našli dokumente.
@v0lvo Sinko, otrijezni se, pripadnik si jedinog genocidnog naroda u Evropi. U presudama međunarodnih sudova samo srpska imena stoje uz zločine protiv čovječnosti i terorizam. Sakrij se i šuti.
@v0lvo Kad se gospodaru vratis pa skontas da nisi bio u pravu ja cu ti se smijati a necu biti sam ;)
Lešinari se uglavnom skupe da komentarišu ovakve vijesti, da ispolje svoju mržnju i bijes prema Islamu.
@BakirT nije Zapad dobio ni 1% koliko je zaslužio kod muslimana. Da se razumijemo!
Fakat onom sto je zavrsio pod tockovima je svejedno je li terorista ili pijana budala. Isto mu dodje. I frajer mi je proletio 100 metara od zgrade posla. Ocekujem da ga za muhda objese za ovo.
Strasno
ludak
Evo ih ko MUP KS...odranije poznat policiji
Ovo garant' neki Srbin, razočar'o se u Trumpa =D
Marokanac Abo al-Farouq se automobilom zabio u grupu pješaka na njujorškom Times Squareu: Mediji: ''Terorista'' Pripadnik američke vojske, Jones Simon se automobilom zabio u grupu pješaka na njujorškom Times Squareu: Mediji: ''Osoba koja je od ranije bila poznata po krhkom psihičkom stanju i konzumiranju opojnih supstanci''...
Neko pijano srpsko đubre.
beze su vam teorije zavjere izdajice i placenici, nemojte podrzavati kozojebe bradate javno se odreknite bilo kakve simpatije prema njima i nema problema. Ja kao Bosnjak nemam nikakvih dodirnih tacaka s njima niti Arapima i ostalim blisko-istocnjacima! Ko smatra drugacije, samo neka izvoli i odseli se tamo a nas ostavi da zivimo na miru i praktikujemo svoju vjeru! Vozdrica!
@BHAmersons Ti si musliman kolko i emir kusturica. Musliman brata muslimana nikad ne naziva kozojebom i pogrdno. Brada u islamu je sunnet i nas uzor muhamed a.s je nosio i oporucio vjernicima. Strogo zabranio alkohol kocku i golotinju a namaz se ne smije izostaviti.marama stroga obaveza
Sve je to normalno.
da nije alfaqomega?
sigurno nije........on je klixdzihadista!
Allahu Akbar.....Ameri imaju sta su trazili...i napravili.....
@VlahoRemovex ...Podudlaj....(nije arapski al mozda skontas)......ovo je jezik tvojih predaka....
Dvije su mogućnosti, psihički bolesnik ili "učač"...
nije bilo tekbira akoga ne izmisle