Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ti si govno i tako i izgledas majku ti cionisticku
Ma on je govno koje pliva u prolivu ako čemo da budemo korektni.
http://www.youtube.com/watch?v=XMXTefsZiDM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ti kritikujes svakoga u Iranu, nesto ne valja s tobom, idi bolan umij se okupaj se...
Pa valjda jagnjecoj a ne janjecoj..pravopisni giganti haha
Pa i treba jedan takav koji je ravan njemu.
TAKO JE G.DINE NETANJEHU. IRANSKI TERORISTI SE USERU NA SAMU POMEN IZRAELSKOG NAPADA.IRANSKI(KAO I SVI DRUGI)TERORISTI SU HRABRI KADA TREBA NAPASTI CIVILE I TO IZ ZASJEDE S LEDJA,ZA SVAKI SLUCAJ.DRZAVA IZRAEL TREBA DJELOVATI ODMAH I POLUPATI GOVNA DA IM NA UM NE PADNE PROIZVODNJA ČIPSA A KAMO LI NUKLEARNOG ORUZJA.ZNAJUCI KOLIKO PUTA JE IZRAEL USPJESNO MLATIO TERORIST NE TREBA SUMNJATI DA CE IH I OVAJ PUT NAUCITI PAMETI ZA DUZE VRIJEME.
Preglup si.
A ti si pic.a u obliku pic.ke!
Pogledaj se na šta sličiš...
Idi zakolji govno pa popij krv....
Covjek vec 10g svaki dan govor da ce napasti Iran,sta reci u Iranu narod ima veci vrt nego sto je Izrael znaci mogu ih uzorati i zito sijati korisnije bi bilo nego da ostane azil za cuke koji samo laju laju av av av
Pa sto ne napadnes hrabri! Iranci ce vas poderat', pa da napokon Palestinci zive u novim stanovima koje si gradio na njihovoj teritoriji.
Ovaj kojot nemoze bez insanske krvi,najvece zlo zemaljske kugle.....
Zna vuk sta je vuk :)
ti si pinokio...
Zabio ti ga Ruhani , Ahmed i Nedzad :)
Davno je Rohni porucio nesto ovim zionistima http://www.youtube.com/watch?v=rlnbAnm7hdY
Najveci KURTON novog doba ! Vjerovatno i inicijator 3. Svjetskog rata.
Ovaj Netan-Jahud je pun mrznje. Dokazao je time sto je poceo da klima glavom u istoj sekundi kada je Obama spomenuo mogucnost da ce doci do vojne intervencije u slucaju da se odnosi izmedju SAD i Irana ne poprave.