Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad napadas zidova onda si antisemita a kad zidovi napadaju onda niko nista
Valjalo bi isprobati američku taktiku i optužiti Ruse za sve.
Ovoga treba ucmekati bez suda i on je toliko siguran da nista nema sakriveno pa ti si ratni zlocinac majmune koliko je ljudi zbog vas takvih pobijeno bez razloga.Pravite drzavu na poklonjenoj vam zemlji i otimate centimetar po centimetar Palestinsku teritoriju zajedno sa sudom pred kojeg trebas izici zato znas da ti nemogu nista dokazati isi si ko ovi nasi politicari koji imaju sudstvo pod kontrolom i zato mogu ovako krasti i raditi sto rade.Amerikanci stoje iza tebe to vidi svaka budala -
A cifuta bezobraznog, jel i on iz sda il je otpad(nik) poput rahmetli nam premijera
Kako tako kvazi demokratija Izraela fura diktatora, da si kakav baja sam bi otisao da ti sude.
Nece rezultirati nicim je dupla negacija... drugim rijecima to znaci rezultirati ce necim
Kako zelim vidjeti ledja ovom svjetskom otrovu.
Ovaj čiko ima tako umiljat i fin glas.
pokusavam dosegnuti smisao rijecii "nece rezultirati nicim"... ili autor teksta nema pojma sta nabada po tastaturi ili ne zna prevesti neke rijeci.
Ovaj je vis stete nanio jevrejima nego hitler, hitler ih je ujedinio ovaj ce ih razjebati!!
Ovaj ko Dodik. Misli da za njega ne vrijede zemaljski zakoni ! Niko nije vjecan !
ZA OVOG FASISTU HITLER JE BIO GOSPODIN
Zaigrala mečka i pred njegovim vratima. Kakav god je ovaj,gori će doći. Kaže Lov na vještice,bolje,ništa nije mogo reći.
Čifuti su proklet narod i Izrael će se urušiti sam od sebe. Nema te amerike i silne vojne opreme onda kada izbije građanski rat. A izbit će. Sutra ili za 30 godina? Svejedno je. Čifut je škrt i pohlepan. Onda kada ne bude dovoljno za sve... spektakl!
Najveci zlocinac XXI stoljeca - vec ima tu laskavu titulu iako je 2018. godina tek. Veci krvnik i zlocinac i od svih zivih diktatora skupa.