Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada Palestinac dodje sa posla kuci i vidi kako su mu cionisti zatvorili ulicu i jednostavno kazu vise se ne mozes vratiti kuci, sta bi vi uradili? Bojim se da je ovo pocetak onoga sto je Poslanik a.s najavio prije 1600 godina. Muslimani i krscani takozvanog Izraela nece moci jos dugo da trpe teror i segregaciju
pa cijeli zapadni sviet bi odgovorio da to treba rijesiti demokratski lagano iz satora od UNa,a njma bi dao podrsku jer oni takodje to rade na demokratski nacin i moroljubivo i naravno Nobelove nagrade itd!
Bice zestoka odmazda. Kazu paradiraju sa mrtvim tijelima zenskih vojnika itd. Nije Izrael cvjecka to znamo ali mislim da ce ih ovi vratiti na fabricke postavke. Zao mi naroda Palestine koji ce sad nastradati ali kada te toliko dugo tlace jednostavno moras uzvratiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bježali od Hitlera, sad gori od njega.
Druze sa ovakvim njihovim ponasanjem postaje sumnjiva prica o 6 miliona zidova koje je navodno hico pobio
Pa to ti je ista ona prica kako je milion srba pobijeno u Jasenovcu. Zidovi su lazovi za bogatsvo ce dati guzice. Nista ne reci da su namjerno imali dogovor sa hitlerom pojedini jevreji da bi mogli uzeti velike pare na mrtvim neduznim jevrejima
I sam Biden je rekao da nikada nije vidjeo većega nacionaliste od netanyahua i prekinuo razgovore sa njim.Ali opet ta politika bilo kako bilo zapad je na strani izraelaca.
Bicete vi u ratu do vaseg konacnog smiraja to vam je samo pocetak 75 godina ubijate silujete primaten zatvarate rustte protjerujete
E to znači udariti šakom po stolu kad treba s ne ova boranija u nas
Zulumćaru...
Mrs keru, treba vam nukleranu ispalit potrati vas psi jedni.
Jarane ti si faktor nestabilnosti. Umjesto mira i demokratije ti godinama pravis nemir i autokratsku vlast na bliskom istoku. Fashisto obicni….pozdravio te dragan chovich
Da sam djeneral u Palestini, ciljao bi im vojnu infrastrukturu, nisu oni sposobni za gerilske konfrontacije, boje se smrti, bjeze ko kokosi, nadaju se da dobiju na vremenu i da SAD posalju svoje trupe o svoje djenerale da im organizuju odbranu. Palestinci su moralno jaci, ne treba im nicija pomoc da poraze tzv. Izrael, dovoljno je da analiziraju podatke iz zapljenjene vojne opreme ;)
Samo jedno rješenje
Glava mu ko krofna
Plan izraela je počeo sa tzv. arapskim proljećem. Rasturiti države oko sebe ,započeti rat u ukrajini da se svijet o tome zabavi i sad bez problema krenuti u širenje izraela na sve strane.
Pušiš ti karu sa tim svojim ciljevima
Hamas radi samo stetu palestincima..
Jes vala.Bolje da se na nas ugledaju i nađu sebi neku "trojku" .Možda da im pošaljemo Adžiju Gavrila i Fortu :D
Netanjau isti kao Dodik i Vucic ,kad prigusti iznutra onda trazi neprijatelja s vana..
Ovo sve je osmislio Izrael. Ofirni napad, na osnovu kojeg oni kreću u potpuno zauzimanje Palestine. Svi koji misle drugačije su u velikoj zabludi.
Ma ja.
Palestinaaaa...🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸