Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najnovije vijesti: kreten hvali debila.
BogovBogBogova dobar ti je nick 😁😂
Nece Allah promjeniti stanje jednog naroda,dok se narod ne pocne mjenjat na bolje !!
@svejetook Sta ce ti onda bog, ako sve moras sam? Zar bog nije svemocan i sveznajuci? Sto onda ona mala juce umrije od raka u trecoj godini? Sta je ona zgrijesila tom bogu, koji god da je?
prvo ga izabere judiš lobi za predsjednika pa se on oduži njima davajući im Golan i Jerusalim pa oni nazivaju po njegovom liku sela, pa će gradit solomonov hram itd
koliko je djece izgubilo život radi neke visoravni, samo zlo mislite u komentarima, da znate židove su palestinci puštali u svoje kuće za vrijeme drugog svjetskog rata hranili je, brinuli se , pa su ubijanjem stekli državu , vi nevolite islam zato što je zabranjen alkohol , zato što ne smijete jesti svinjetinu jer većina vas nebi imala sta jesti , muslimana je sve više u svijetu jer znaju da je tu spas da nađu smiraj u duši , istina će pobijediti !
@DoSe_88_bhf Idi lijeci se.
@DoSe_88_bhf ...de ba ne se2i...
Sve je moguce. Moguce je i to da RS Srebrenici promijeni ime u Mladicev ili Karadzicev distrikt .!
Žutom debilu će to biti čast.
@the-beg tu sam ja Beže, navratim često, samo kad naletim na te bolesne komentatore gadi mi se i komentarisati, izađem sa Klix-a brže nego što sam ušla 🙂 Osim toga ovde su čini mi se ostali samo muškarci, osjećam se k'o u nekom muškom haremu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@the-beg moram i ja, da se ne griješim ovde bez potrebe 🙂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ničija nije dozore gorila. Možeš se kurčit dok je USA i elektronike, al doće neka druga vremena.
A što mu se uvukao u pakaš.Još malo pa čemu samo nokti na nogama virit iz pakaša.
Koje cionističko zlo je ovaj Izrael
Svijet će ga pamtiti kao Donje Trampovo. E to donje će mu na kraju i biti.
ja msm da sam dobijo triper
EU se triba ugledati na USA, Trumpa i Izrael kako da tretira muzelmajmune
Cionisti
Israel i Trump pokazali kako postupati sa muslicima