Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelci najvisi spletkarosi na svijetu,ali su opisani u Kuranu,kao i njihov zulum i i njihova propast.Arapi su sami krivi za svoje stanje,njihova propast je u tome sto slozni nisu,i problem su njihovi obicaji glupi zaostali kao i neskolovanje
Izrael i Iran nece nikad uci u ozbiljan sukob. Njihovo stalno zveckanje oruzjem ima jak ekonomski odjek i pod kontrolom je, a u interesu glavnih svjetskih sila.
De ba budalo suti. Saka jada od drzave. Da vas pojedu za rucak. Cudno je sto niko ne cacka islamsku drzavu Pakistan. Joj sjetio sam se 212 miliona stanovnika,atomsku bomu imaju,a nuklearki koliko hoces. Samo jos da se udruze sa Iranom i Turskom, a Turska se vec udruzila sa Rusijom. Moze ameri i nato da im popuse. Mislim da ostatak svjeta radi na tome samo da to sprijece. Medjutim kako stvati stoje,mislim uskoro da bi se to moglo i ostvariti. Insalah.
da bog da vam Ameri okrenuli ledza pa bi vas volio vidjet kako nestajete
i ovaj Izrael ima Nuklarnu - svi sute a djeluju jako opasno
Jedina sila je Amerika, kojoj ste vi u guzici zato se BAHATITE i UBIJATE palestince 70 godina!
Nikad necete biti rahat, to je jedino sto me raduje.
Rat nije slučajan, niti slučaj, ako bude rata između Izraela i Irana, biće to pravo krvoproliće, Iran je izgubio saveznike skoro sve, osim eventualno Rusije, Izrael ima Ameriku i Muslimanske zemlje, tako da je i brojčano i tehnički u prednosti iako su malobrojni. Samo da rata be bude, ludila među ljudima...
Ma ti si jedna budala zaludjena.
A sile e cuj jedina zemlja na svijetu
FREE PALESTINE
smrdis
Kapa dole za Izrael!!!!
Šta ima "combover"... Ništa neće dovijeka...
Dzavo u ljudskom obliku, vidi se na faci.
Izraelski Dodik