Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu vas muslimani napadali, već je vas njemačka napala,a kad ćete se njoj osvetiti?pičkice jedne? :D
Drze oni i vise nego sto mi znamo..
Ovdje se ne vodi rat Između Muslimana i Krščana, nego Muslimana i Jevreja, tako će se i voditi, samo je pitanje ko je na Čijoj strani.... Mislim da Više ljudi na planeti podržaje Iran i Tursku nego Izrael, naravno kada uuzmemo u obzir i Muslimane kao najbrojniji narod na planeti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
V.Britanija,Pakistan,Indija,Kina,Usa,Rusija,Izrael sve te zemlje posjeduju nuklearno oruzje, zasto ne i Iran..
LJudozder
https://www.youtube.com/watch?v=0qdEszo64Lo evo šta jevreji uče i šta zapravo misle o kršććanima,muslimanima...itd zapravo i također je istina da to piše jer sam čitao njihov talmud koji je na engleskom jeziku. Mislio sam da postoji jevrej koji je normalan...ali svi su oni "prikriveni" koji se bave crnom magijom! Dakle svi su govna samo se predstavljaju da nisu isti jedino kad su u manjini.
Nekad sam mislio da zidov i cionista nije isto.Slijepo sam vjerovao i dijelio ljude po njihovim dijelima,ali taj narod je gnjusan,nezahvalan.Nastavili su prakticiranje crne magije koju su preuzeli od Egipcana i Babilonaca.Ubijali su,donosili pakao,korupciju,razor unutar drzava i medju njima.Lista moze ici toliko dugo...Ako nadjes dobrog zidova bit ces najbolji istrazivac koji je ikada zivio.
Cuj doslo do neslaganja, pa citav skandal nevidjenih razmjera je nastao u SAD zbog njegovog 'upada' u Kongres. S druge strane, prvo su ubili iranskog generala i njegove zamjenike u Siriji smisljeno jer su znali da ce Hezbolah uzvratiti. Sve to zato sto su u Izraelu izbori ovih dana.
Umri Netanyahu,umri je*ena cionisto!
vama izgleda uvijek neka opasnost prijeti
Izrael nikad nije odustao od napada na Iran, to je njihov cilj ako treba i dugoročni. Kriza u Siriji, pojeftinjenje nafte itekako imaju veze s njihovim planom. Naviknuti smo da im pomaže SAD ali sam skoro siguran da bi u eventualnom ratu Izrael-Iran i S. Arabija bila na strani Izraela tj. ustupili bi im zračni prostor i sl.
Pa sad...ko zna, ali mislim da bi taj rat označio kraj ere kakvu sad poznajemo, odnosno strane bi koristile svo raspoloživo naoružanje, od nuklearnog do za masivno uništavanje.
smorio