Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za stabilan i Miran svjet najbolja i jedina opcija izbrisati izrael sa mape............... E sad ce klix zabraniti komentare :)))
hrvati i bosnjaci zauvijek zajedno....
mi svi moramo biti zajedno iskorojeniti korupciju i tek onda se mozemo svadjat.
mamu ti yebem sta ces odustajati,kad si okupiro' tudju drzavu? uz pomoc vase brace amera decenijama vrsite genocid, nad neduznim zenama i djecom palestine...
cionistički lažovčina.
Govna,mamu im jebhem
dok cifut ne pribavi sve artifakte cifut ce ostati opasna prjetnja....samo je jdan nacin da se spasimo...
pa da, uzme 110% , varti 10% i onda to čenča u zamjenu za mir. Koji cinizam. Dobro im je Martin Shultz očitao lekciju prije 20 dana i to u Knesetu.
svaka mu čast jako pametan čovjek i humanista veliki selam od svih bosanaca i hercegovaci dragi naš prijatelju benjamine prenesi puno ljubavi našem prijateljskom i lijepom narodu izraelcima
prije ili kasnije ce svi shvatiti da se mora zivjeti zajedno i ne moze dobiti sve sto se zeli.
Ih kad bi jos ovi jaki to skontali imali bi se cemu nadati.
koja oholost
free palestina....
Ma možeš pričati,baš šta hoćeš,komšiluk teži da vas zbriše sa lica zemlje,eto kakve ste komšije...
Zidovcino Gazda Amer Reko I bolje ti je Suti