Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije ovih nesreća Malaysia Airlines važio za jednu od najsigurnijih aviorevoznika, držali su "safety record", a gledaj sad....slučajnost isključena.
Pa nije ovo Malaysia Airlines ovo je Air Aisa
U pravu si Boshniak, u tekstu piše da se još zove i AirAsia Indonesia, ja se prebacih na Malaysia, ne znam zašto , možda zbog drugih komentara... helem, mea culpa, mada neki to zovu Indonesia, neki Malaysia, isto ti je to :P Sezame, AirMalaysia je 100 % jedne godine dobio priznanje najsigurnijeg avioprevoznika, ne mogu sada da ganjam po netu, nemam vremena.
ja vam komentara seljackih primitivnih cast izuzetcima ,samo sebe zamislite u toj situaciji , i jos vasa djeca s vama
Apsurdnost ovog nestanka najbolje opisuje slogan aviokompanije na trupu aviona na slici - životna parodija :(
Tragedija, suosjecam sa clanovima porodica koji sada u neizvjesnosti i strahu cekaju izvjestaje i nadaju se u nemoguce.... A i putnici kazu bilo je 16 djece....
Lafo nestao...jadni ljudi...
par puta sam dozivio gadne turbulencije i prolazilo mi je kroz glavu kako bi izgledao pad aviona... jadni ovi ljudi, nadam barem da nisu bili svjesni svega dugo.
Svratio pilot u garazu da dopuni zrak u gumama....
sletio na dubrave kod Tuzle
sinoc vidjen u zivinicama
upravu si moze se desit i u autobusu,automobilu...bilo kome bilo gdje...nesreca je nesreca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radi se o kompaniji koja nudi uglavnom jeftine letove, činjenica o kojoj treba razmisliti zašto je nestao.
sprdaju se majkem
Zato Ja Ne Idem Dalje Sa Zemlje