Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek pretraze opet tu su oni negdje, mozda se kriju po planinama haha cuj nema 14.000 ljudi koja glupost majko rodjena pa da su zivotinje nasli bi bar 1000 smjesno
Nije im ograniceno kretanje na prihvatni centar; najavis im da ces ih ***rtirati kao neprihvatljive a onda ocekujes da ce sacekati ***rtaciju ... krasno, dobili ste hajduke :)
( zanimljivo ... zasto se "***" cenzurira...? )
hahah ... D.E.P.O.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mislim da su jih pobili,kao kerove...drugog tumačenja nema....
Vidim da dosta raje ne vjeruje ali je istina.Kada dobiju izgon i dobiju rok od ne znam tacno koliko dana da napuste zemjlu oni u vecini slucajeva napustaju zemlju i odlaze u drugu zemlju i podnose zahtjev za azil.Prije par dana je zavrseno sudjenje jednom azilantu iz Eritreje.On je kada je dobio nalog da napusti zemlju usao u ICA,uzeo noz i usmrtio dvoje ljudi,cini mi se majku i sina tek onako iz revolta.Taj se vucarao po Evropi 7 godina trazeci azil.Dobio ga je u Italiji ali tamo nije htjeo da zivi vec u Svedskoj.
pobiti govna zapaliti ih
Pronac ih, pa ustorijt(kastrirat) pa ih vratit nazad da se ne kote vise :)
jah....bas su mirno cekali ***rtaciju :D:D
obrijo sam se oko ćune većeras idem kod komšije ramiza na sesk dolazi mu rodica sabija
Ne mogu vjerovati da su Svedjani bili tako naivni da im vjeruju da ce se vratiti kad im kazu, hahah.
pa dobro nije nije ih puno nestalo...samo 14.000
ovo ne zvuci dobro... zaista ne zvuci... samo cekam neku bombu u stockholmu da explodira...
stop kozojebima u evropi stop terorizmu
Pa nisu igle. Cuj nestali
Krenuli put ka BiH? Rekli im tamo se nista ne radi!
Da nisu pobjegli kroz dimnjak ko zidovi u WWII..
Pitajte Franzza, on je bio egzekutor u BiH, a sada je na privremenom radu u Švedskoj.