Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz bijele Bijele Kuce u cuzu,nije ti to BIH moj Trumpe
@gooUser1565814142 ...koja hrpa rednecka !!!
@gooUser1565814142 "Mi bi kao da uđemo, oni nam kao nedaju"
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ima nesto Sebsko u Trumpu! 🤣😂😂
Tramponja srbin
Predsjednice Biden, Bosna je uz vas.Pobjedu vam ne mogu uzeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad se kod nas desi ovako nesto, znacu da postoji demokracija a ne tihi dogovori vladujucih i vodi ovce na sisanje
ljudi moji tko mi moze objasniti izvjestavanje BH Tva o koroni, kaze u RS toliko i toliko, u kantonu Sarajevo toliko i toliko----i kraj?????, pa postoji li vise Federacija ili ne postoji ili se to sada zove kanton sarajevo?????????????????????????????????????????????
gledacemo uskoro film o ovome, ko ce glumiti trampa?
Naši Turci seldžuci navijaju za Katolika Bidena, Irca podrijetlim. Oni su potpuno sluđeni
sta sad nepucaju ko na one crnce -??????
neredi u Washingotnu, zdraoooo
Zaigrala je Mečka i pred njihovim vratima. Amerika je duboko podjeljeno društvo tako da će se Biden cijeli mandat baviti svojim jadom. Bosna će mu biti zadnja rupa svirali.
Bosna porucuje amerikancima da odrze mir, a afganistanske iracke i sirijske mirovne snage su krdnuli ka vansigtonu za ocuvanje bezbjednosti i demokratije .
ja nevidi nijednog afroamerikanca,sto je i logicno kad su dosli 99% okorjelih rasista. da su mojim slucajem ovo uradili afroamerikanci bilo bi do sada jedno 200 mrtvih. e moja americko demokratijo.
dovoljno ti je da im vidis face i jasno ti ko zlatokosog podrzava. al s kojim pravom mi mozemo nesto prigovarati amerima, nasa stoka jos gora.
Crven bijeli plavi zastave, križevi i juznjacke zastave. BOG I HRVATI!!!!!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Ovo nije baš neka demokratija.
WikiLeaks pustio email od Clintona: https://file.wikileaks.org/file/clinton-emails/
Mogli bi malo sebi uvesti demokratiju
Nemojte da mislite da necete odvesti SAD u pakao a Bidenove pristalice mozda u nestanak