Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nepismeni novinar ne zna razliku izmedju mentruacije i PMS-a
Svaki oblik tradicije mora biti iskorijenjen ako zelimo napredovati kao vrsta. Ovako, pod okriljem \"drevnih obicaja\", se samo opravdavaju zvijerski postupci.
@znalac Ko tebi laska sa ovim nickom!? Kako da poistovjetis nesto sto fizicki nije isto? Kako jabuku uciniti isto sto je i kruska!? Postoje razlike psiho-fizicke izmedju zena i muskaraca i to ih cini neravnopravnim u nekim sverama zivota.
Ma koji PMS koliko sam ja sutao sa PMS i bez bitno je samo da se prigne malo ma hajd nesmeta hurnit joj je kako god hehehehe
ko ovo opravdava neka odma to isto primjeni na svojoj majci i sestri.
odlično rješenje za silnu nervozu ;) ;) Sve ih u rudnik majku im nedorečenu , pa to svako malo krvari a nikako da umre ,. Nisu tu čista posla ;) ;) Šejtan je to pod svoje uzeo ;)
je i Dodickova ma.ma i se.st.ra
pu! religije i glupe tradicije, ocemo li mi kao vrsta napokon se rijesiti svih tih silnih religijskih nebuloza i blesavih obicaja...pa ima li ijedna od religija da postuje zenu kao ljudsko bice u kome zena vrijedi koliko i muskarac (samo mi nemojte spominjati islam jer u njemu jedan muskarac vrijedi koliko i dvije zene pa makar bio i kriminalac)
Ovaj obicaj praktikuju i zidovi...
pms - premenstrual syndrom je period neposredno pred menstruaciju, edukuj se malo šovinistička bagro !
a da se nauci razlika izmedju menstruacije i PMS-a (PRE menstrual syndrome)?
Nije to ni toliko losa ideja..zene u PMS-u su luude :D
@nemanja supi... dobro si.. kad se prne od kaurme zidovi pozute
savršena civilizacija
ja jeo kaurmu
Chumez za menstruaciju :)