Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Famozna je stvar da ako je holokaust opce poznata cinjenica, jedina cinjenica za koju dobijes zatvorsku kaznu ako je negiras?! Od kad su takve stvari kaznjive zakonom?
Isto kao genocid nad Bosnjacima, cinjenica koju svako po trenutnim zakonima moze da osporava. Zabranjeno je jer je potpaljivo i uvredljivo i istoriju pisu pobjednici i jos sto razloga.
kad bude pisalo-dodik uhapšen zbog negiranja genocida- onda ćemo imati državu
Lično tvog nad sobom samim. Odavno si prestao bit' čovjek.
u Sarajevu garant ima više srba i hrvata zaposlenih nego muslimana u bl
zar je samo zločin protiv jevreja kažnjiv. šta je sa zločinom koji čine jevreji u palestini
Kao da je to nešto čudno tamo. Pišu ovakve stvari samo da bi se komentarisalo više (citaj: zarađivalo) i da bi se narod svadjao svojim tastaturama jer znaju da ovo sviju asocira na stanje u BiH.
Ovi zločinci žive duže od kornjača.
Sad ce komentari...... O opstinskom "genocidu" u srebrenici...
U drugim rijecima, zena ide na robiju jer je nesto rekla? Toliko o Njemackom liberalizmu i slobodi govora............ Fakat ne kontam sta ikome treba zakon o negiranju necega sta je toliko lako za dokazati. Sama cinjenica da se nju kaznjava za negiranje fasizma je svojevrstan fasizam.......
@RodneyTrotter na osnovu cega?
@b1ackfie1der ne vidim na osnovu cega je to dovoljno da se neko zatvara? Ako neko prica gluposti, treba mu reci da je glup.... ne ga uhapsiti. Ja bi istkreno volio da svi imbecili poput ove zene jasno i glasno svoja fasisticka misljenja izrazavaju, jer je to najbolji i najefikasniji nacina da ostatak drustva vidi o kakvim se ljudima radi i samim tim da ne asociraju s njima. Sve sta cinis zabranom jeste tjeras ih ta to u tajnosti pricaju i planiraju, a tajni pokreti su uvjek mnogo opasniji.....
Ovako će i u Bosni biti sa ovim negatorima genocida iz tada već "bivšeg RS-a". :)
Samo me zanjima kako ste kontali ukinuti RS, i sta milsis postici sa zabranom negacije genocida?
nije valjda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
takvih ima koliko hoces u njemackoj !
Najvise u Austriji :)
@iPhone6 @vlahobran hmmmmmmmmmmmmmmmm nije dobro
PRIKAŽI ODGOVORE (5)