Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kad ovako izgledaš i nemereš bit drugo do fašista. pardon, "krajnja desnica".
Što,baš je odvratna
commie ne mora znaciti. zeljka cvijanovic je "socijalista" ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Slicno kao i u Americi. Mediji koji su u vlasti jevrejskih bankara odredjuju pobjednika. Francuzi se tu nista ne pitaju, kao ni Amerikanci. Zato je Donald Trump koji je bio protiv svih americkih ratova proglasen ludakom i ekstremistom, dok je Hilari koja je glasala za sve ratove i najradije bi odvukla Ameriku u sest novih, u medijima prikazana kao glas razuma. Sarkozi koji je odgovoran za rat u Libiji i nastananak IDIL-a je povoljna opcija, a Le Pen je ratni huskac i ekstremista.
velika steta steta Mari je iskrena politicarka koja je zasluzila da pobjedi ona bi razvalila EU i oslobodila Francusku EU ropstva u koje mi nezaustavljivo srljamo
metnuse' fasistima..
Francuska glavni saveznik u napadu na ISIL 2017 !! Naredbu za napad izdaje Jevrej Sarkozy ! Samo se na nju čekalo, plan već spreman ako američki muslimani bježeći OD TRUMPA, IZ SVE SNAGE PODRŽE HILLARY 2016 :)))
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/25310/hillary_clinton_samo_ja_imam_plan_protiv_isil_a.html
čujte ova baš nije neki fašist ili nacist iako je joj ćaća ali ako neko kaze istinu za radnike na zapadu odma je fašist radikal . evo recimo u šta mislim . narod u evropi kako francuski ili gast Arbeiteri ne dobijaju ništa od države a plaćaju debele poreze i penzijsko zdravstvene doprinose pa i socijalne doprinose a i od toga nista ne dobijaju dođu stranci a ovi sadašnji političari razdjele strancima pa amerikancima za ratove azilantima Ciganima Bugarima rumunima .evo primjera u njemačkoj dato u zakon kad dođu bugari rumuni daju im odma socijalni stan novce a radnike domaće ko jebe nemaju ni penzije invalidi rade sa 80 % invalidnine pa gdje je tu pravda jeb . . . ma . . .. Političar kradu novac ko i naši kupuju pepeljare po 6000 maraka koje su 2 marke na pijaci .nije ni čudo što raste nacizam . samo žalosno je što se pojavom nacizma namenu ni krivi ni dužni opet po onima koji rade ko zalutao među naciste opet budite ljudi i pogledajte ko je ko ne bacajte sve u jedan kos
Toliko od komentatora poznavalaca politike u Francuskoj na prethodnom članku o prvom krugu francuskih izbora: http://www.klix.ba/vijesti/svijet/ekstremno-desno-orijentirana-nacionalna-fronta-vodi-na-regionalnim-izborima-u-francuskoj/151206108 i zaključaka da zbog vođstva Le Penn na *regionalnim* izborima u prvom krugu da kreće krstaški pohod za oslobođenje Evrope od islama, da su izbori namješteni kako bi ova došla na vlast i počeli progoni... Naši Klix eksperti, šta li sada rade, kako pišu ?
CITAT: kada su se Socijalisti povukli i podršku dali Nicolasu Sarkozyju Provjerite moj post o rezultatima izbora na KLIXU NA DAN IZBORA: LE PEN hametice pobjeđuje, ALI ODJEDNOM CHARLI HEBDO MANEVAR i pobjeđuje Jevrej Sarkozi ! Kako sam ja metaforičan, LEP PEn je stranka Meri LE PEN a CHARLI HENFO MANEVAR JE ovo što se sad desilo. Samo sam otvoreno rekao konačno pobjeđuje JEVREJ SARKOZI . Svaćega se nagledamo SAMO DA BI JEVREJ POBIJEDIO drugoj ili trećoj državi u EU :)
Izgubi Dodik još jednog saveznika
Nastimano!!
I Majkićka je meni sečini bolja od nje.Ili ja dobro ne vidim,ne znam.
Francuskoj i Eu je hitno potreban novi De Gaulle. Kakav je to samo drzavnik bio, koji je usred hladnog rata izveo Francusku iz Nato-a, i ponovo postavio Francusku kao potpuno nezavisnu i jednu od najmocnijih drzava sveta. I pored toga sto je kasnija politicka elita sve to unisitila i prodala, njegov legacy i dalje zivi u obliku ideje. Vive la France!
...grofe, francuska, sa sve bezveznim de golom, je obična prdimahovina. ni sjena nekadašnje francuske. ni po moći, ni po umjetnicima, ni po filozofima. provincija, obična evropska provincija.
Commie, "bezveznim"?! Izgleda da uz svo duzno postovanje po ovom pitanju niste dovoljno informisani. "asserting that France as a major power should not rely on other countries, such as the United States, for its national security and prosperity. To this end, de Gaulle pursued a policy of "national independence" which led him to withdraw from NATO's military integrated command and to launch an independent nuclear development program that made France the fourth nuclear power."
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pokradeni izbori.....bit ce belaja
Sad će Mile u Francusku da podrži Marin le Pen(is)
@odliv mozaka ....pa ti reci da nije namjestaljka...prije sedam dana ubjedljivo pobjedila a danas treca???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)