Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...s desecima policajaca koji su nosili opremu za nerede" :))
Samo je nama dobro u Bosni, hebem nam svima majku blentavu sto nas rodi ovakve glupe da ne smijemo nista pokrenut
Son makaron son fero
100 ljudi bi da rusi predsjednika zemlje koja broji 61 ipo milion .. šega ..
Tako i treba. May, Macron i Merkel unistavaju Evropu i njen identitet i hoce da bijelu rasu uniste tako sto ce dopustiti smedjim i crnim zivotinjama da nam ruse naciju. Prljavi su ti jevreji, jos vise nego crnci i arapi i turci
Zato je i Makron pobjegao u Srbiju, Srbija prima sve
Ovako bi i mi trebali, svi na ulicu i vlast u svoje ruke. Kako stoji u Ustavu, vlast pripada narodu.
@glasdemokratije Jest pripada narodu al GLASANJEM ne vandalizmom
@newface koje glasanje ? ili si ocigledno SDA ili nisi izlazio/la na izbore. Kada bude elektronsko glasovanje onda cemo vidjeti prave rezultate, sve dok nam SDA cuva biracka mjesta i slobodno tuce i tjera ljude koji nisu njihovi, ja kao racionalan gradjanin BiH necu njih prihvatit ni za koju vlast.