Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda ima za navlacenje.
Jedini FUJ narod ako se ikako mozete nazvati narodom i jedini narod koji nema nikakvog ni ponosa ni dostojanstva su bosnjaci- muslimani . Velkiko FUJ !
Jedini genocidni narod u 21 vijeku su srbi....fuj!
VEDRANA LJUBAVI POLIZI MI LINIJU SUNETA
Svo zlo i mrznja dolazi iz dzamije . Zato vas i ne vole u svijetu .
tesko pogledati istini u oci ali sta ces to ti tvoja vjera i crkva dokazuje kakvi ste vi
VEDRANA pa gde si bas smo se zabrinuli....... Je li bolilo..........(:=)
Mislis li fuk.so na krvolocnog zlocinca/genocidasa Kacavendu, je.bo ti on mater opancarsku!
Ma bolje vi gledajte sebe i sto vasi imami zlikovci rade . Dzamije su leglo islamofasizma i zla . Jedina dobra stvar je sto vas vracaju nazad u 14 stoljece gdje pripadate .
ovi su cak i SLIJEPU DJECU http://www.merkur-online.de/nachrichten/welt/blinde-kinder-sexuell-missbraucht-679205.html OVE VJERE SU NAJVECE ZLO NA OVOM SVIJETU I ZATO KUHAJU SA MUSLIMANIMA DA BI SVOJA NEDJELA SAKRILI
nema razloga ostajem dalje j.e.b.a.v.a.t.i
Nisu naveli za sta povuci Papu?
puno je gore napade Crkva prezivjela, od \"vještica\" do Hitlera. preživjet će i ovo. ipak je to 2000 godina vještine izvjegavanja niskih udaraca priglupih engleskih zlotvora
Ako je Ce.ric je:o sve sto stigne, onda ti je je.o i majku, a mozda i tebe......
Kako to da re.is Se.ric je.be sve sto stigne, ali ipak brani pedofile??