Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku vam. Kad se Jugoslavija raspadala svi te bili "za". Koja bi Jugoslavija sila danas bila da je opstala.
Evo vam jasnog stava, 2008 Kosovo, zatim Abhazija, Juzna Osetija, Krim 2014, Kurdistan Katalonija 2017, Republika Srpska 2018, Herceg Bosna 2020 itd, jesam li vam malo pojasnio Bosnje?
@Raggae<3 Auuu a vi u federaciji ste toliko bogati da zivite ko bubreg u loju! Daj ne laprdaj, RS je jedini deo Bosne koji funkcionise bez problema, jedna vlada, jedna narodna skupstina, jedan predsednik, a vi ste sa kantonima napravili takvu zbrku da ste ostavili prostora secesionistima razne vrste. Onog dana kad pocnete da postujete Srbe mi cemo javno da postujemo i vas, ali sa obzirom da se to nikad nece dogoditi ne ostavljate nam mnogo izbora.
@boslud1 Onda ce Bosna moci kolektivno da promeni pravnu formu iz drzave u preduzece Varta i da krene u bolje sutra , da proizvodi baterije i akumulatore za ceo svet, logo vec imate u vidu zastave :d
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema stava jer nezna dje da prevagne u ciji korist.
uvijek se mozete zabrinuti...to vazda pali
@ogledalce Interesuje me samo jasno definisani stav Valentina Incka, kakav Brisel i gluposti.
hahahaha...jes to je njegov patent :)