Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
borce za slobodu nazivaju militantima, Bože sakloni
Kakvo crno primirje, samo dzihad donosi muslimanima pobjedu i dostojanstvo !
cionisti, nacisti modernog doba
o djesi bolesnik, uvalim ti sestri kurrac
necu, mogu ti dat da mi pušiš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki srbin zna,da mu je djed imo Agu ili bega Turčina
...srpskog porijekla :)
Bosandzeros, Samo mi je krivo sto se Grci izalavise 1921...mogli smo to resiti i da vise nijedan Turcin Evrope nevidi, a ovako... A djedovi su nam se ipak pobrinuli za te Age i Begove, puna je Srpska zemlja njihovih kostiju... :).
Palestinci su valjda dovoljno pametni da ne pristanu na bilo kakav sporazum koji ukljucuje razoruzavanje palestinske strane. Zna se kako bi taj potez zavrsio.
Kakav? Mislis da je Zidovima u planu ubiti nebinte Palestince? Ljud se samo zele osigurati. To o cemu pricas bi mozda bilo tacno da je situacija obratna.