Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americki Chevron jos uvijek posluje u Venezueli bez obzira na "sankcije" koje je Amerika postavila. Naravno ipak je Chevron naftna kompanije pa se to ne odnosi na njih.
Pocelo je i to naravno u americkoj reziji
Bolji su rusi i njihov spomenik "Njet" u Istočnom Sarajevu :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Moliko" ? Molimo novinare klixa da završe makar osnovnu školu. :-D
Laž! Sve što mediji prenose i što je po direktivi u fokusu je totalna suprotnost od onoga sto se stvarno desava!
Ne daj se Maduro, samo zbog retardiranih Srbijanaca koji te podrzavaju
Kome se Ameri popnu na kičmu taj kilav hoda
Gdje god se Amerika upetlja odmah nemiri, neredi, krvoprolice.....
Pa gdje i kada su se upetljajli u Venezuelu???
Gotovo je poceo je da "ubija svoj narod" -vidi sirija.. Sad ce ameri da zastite taj narod od zlog diktatora koji usput neda drzavnu naftu privatnim korporacijama.
Amerika je toliko sretna da u koju god zemlju udje pronadje naftu..
Afganistan nema naftu, Sirija nije bogata naftom, Vijetnam nije, Balkan nije itd..
SFRJ je bila prebogata naftom. Najveća izvorišta nafte bila su u BiH i na Kosovu. Sve su sebi odnijeli. A narod mislio da gine zbog nekih državnosti, nezvisnosti, ugroženosti...
Jesu li ovako našu JNA napadali civili i izvlačili iz tenkova pa se oni morali braniti u Sloveniji Hrvatskoj pa u BiH i kasnije na Kosovu ??
JNA je zapucala po Armiji RBiH tokom zakonski obavezujućeg povlačenja iz Sarajeva u nadi da će izvršiti vojni puč, napad koji je koordinisan sa otmicom predsjednika RBiH Alije Izetbegovića. Kada su dobili po pičci i zarobljen im Kukanjac, Milošević hitno naređuje puštanje Alije jer bi zarobljeni Kukanjac propjevao o svim predstojećim velikosrpskim planovima
Počela je medijska kampanja SAD-a , Venecuela će pasti za manje od godinu dana .
jeko Moliko ?
naslov paša naslov "Moliko"???