Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema isporuke bez prodaje a ne znam i šta će im već su poraženi do nogu. Najveći poraz od 1915. Moj Pašinjanu konopac i na prvi stub.
Pa nije izginulo po planu demonskog zapada i demoNkratije pa sad da ih nalože ponovo da krenu sa oružjem da ih opet Turci zbrišu da opet Tursku okrivie za genocid a armenci kraći za stotinjak hiljada armenskih glava.
Stari pogani licemjeri, vjerovatno poslije engleza najpoganiji na planeti zemlji.
Macron hoće da još više osiromaši Armeniju. I onako su veoma siromašni. A ne govore da su se sastali nekoliko dana prije Azerbejdžanske akcije u Istanbulu. Sastanak US, EU, Azerbejdžan i Turska u Istanbulu a šta su dogovorili vidjelo se samo par dana poslje tog. https://www.politico.eu/article/eu-us-and-russia-held-secret-talks-days-before-nagorno-karabakh-crisis/
Kome je Francuska pomagala....
prodaju rusima preko Armenije
Eto sažalili se na jadne Armence pa će im ipak prodat svoje zastarjelo oružje koje ukrajinci neće, po jako povoljnoj cijeni, ko njima.
Azarbejdžan je vratio svoje i neće ići dalje. Ako Armenci pokušaju ponovo mogu izgubiti više kao što je to bio slučaj sa Srbijom i Kosovom.
Karabah je Azerbajdžan tek 100 godina otkako im je to dodijelio Staljin, Armeni žive tamo hiljadama godina. I nije istina da se Azerbajdžan zaustavio 100%, hoće da povežu sa Nakhichevanom preko Armenije, situacija je vrlo kompleksna, a Armeni su narod koji je mnogo propatio i normalno je da se hoće ojačati koliko mogu. Jedini pravi prijatelj tamo im je Iran.
prodaju im francuzi, sad kaos kod njih a francuzi stari maheri, pa im na finjaka.
Mi Albanci smo naučili školu, Armenci još uče i gube.
Kako kvarna igra. Ali takav je cijeli svijet. Nisu im pomogli kada je trebalo, a sada kada je sve gotovo, obilaze ih kao lešinari ne bi li im za masne pare uvaljali svoje oružje. Biznis je biznis, on ne poznaje emocije.
Šta će im?
Pa stvarno ko i bih...sta ce bih Helikopter osim ako bi poceli ponovo istjerivati hrvate i srbe...
znaci francuzi podrzavaju okupiranje tudje zemlje,eto politicari kad vam zatreba iskoristite ovaj geg
Cuj Francuza majko Mila...sta Su Oni od tamo dovlacili Pa stalo
Hoće li i njima poslati one tenkove sa mišelinkama, kao što su i Ukrajini? Ne treba ti ni zolja ni mina da ih zaustaviš. Dovoljna je razbijena pivska flaša na cesti.