Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
virus hara, mrtvih millet ...jok ba samo se resetuje ekonomija ...o naivci grohotom...
Šta je uopšte reset ekonomije
U karanten samo rizicne grupe stanovnistva, blage slucajeve ne treba ni objavljivati a sve one koji ne postuju obavezne mjere samo skinuti sa zdravstvenog osig. 2 mjeseca kao kaznu. Brzo bi se zaveo red.
@Israel2Bosnia a moglo bi to osiguranje 2 mjeseca da se ne plati? Kakve to gluposti pisete? Svakako nam uskracuju lijecenje putem javnog zdravstva iako nije besplatno. Placamo privatnike, placamo doprinose na zdravstvo. Ko je lud?
Bice bolje
kasnis Evropo, na KCUS-u vec pola godine karantin, nikog ne pustaju da udje
samo se vi grupisite ne suzbija se tako Korona
Jel moguce da jos gurate ovo bez naucnog uporista.
@FalconRector Pa moguce je, gurat ce dokle god ima ovih koji vjeruju u to, pa taman i bez naucnog uporista. Ne razmisljaju svi svojom glavom, nekima i drugi upravlja njom.
Gluposti. Kada bi testirali ukupno stanovništvo nekog grada ili države vidjeli bi da ogroman dio istog već ima koronu, bez simptoma, tako da karantena nema nikakvog smisla, osim što ljudima nanosi ekonomsku i psihičku štetu.
Da je tako onda bi opadao broj umrlih, u najgorem slučaju bi bio konstantan
Sve zatvorite samo ostavite Nargile i kladionice!! 🤣😂😂
WHO je upravo priznao da zatvaranje gradjana nije pravi nacin za borbu protiv korone, vec da se treba fokusirati samo na RIZICNE skupine ----- http://theontariotimes.com/who-changes-stance-lockdowns-are-bad-now
@DamirJusufbasic Ma.WHO je WHO da to kaže?