Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oko cega se oni raspravljaju, oko neobavezujuce rezoloucije dok Gaza gori.
Hajde nek usvoje rezoluciju da prestane ubijanje djece i civila.Pa nek se dogovaraju kasnije.STOP GENOCIDE💙
Sve je ovo farsa. Amerikanci, Švabe i Britanci su iza Izraelskih leđa i to im daje carte blanche da rade šta hoće. UN nije svjetska vlada. Mislim, slože se oni brzo kad muslimana treba veslat. Embargo i zaštićene zone itd
Rusima kapa dole...ostalo sve boranija od zemalja.. pogotovo razocaran u muslimanski svet koji k.ne mrda..
Kakav UN kad je pun zidova ovih u Izraelu. Zato i cekaju govna. Sta je bilo u Bosni dok se ginulo oni pijancili i uzivali sa mladićem.
Doci ce pravda za svu djecu Gaze, sutra, za 10 dana, za 10 godina...Ali platit ce za ovo sto su napravili...Cijeli svijet je uživo gledao ovo klanje palestinske djece....Jedini istinski heroji su stanovnici Gaze....Kazu palestinci se bore kao heroji...danas vrijedi heroji se bore kao palestinci.
supersila BiH ce preokrenuti sve i svi ce u miru zivjeti
Neće cionisti podržati to i evropska unija. Ne tiče se to njih i njihovih života..
Da nije žalosno bilo bi smiješno...
United Nothing!!!
75 godina za ili protiv, 75 godina smrti, Zbog Palestine i Afrike i grijeha pocinjenih i koji se i dalje cine nad njima, ostatak svijeta zasluzuje da mu se desi zlo od nekog veceg, Najveceg
UN treba ukinuti. Totalno beskorisno udruzenje.
Ovo je isplanirani GENOCID gdje Izraelci (citaj zvjeri ) uzivaju dok djeca u mukama umiru, ziva zapaljena. Bosnjaci, nemojte u Nato ! To su vam neprijatelji ! I vama se sprema Gaza !
Ovako su se dogovarali za vrijeme agresije i genocida u BiH,i pustili da se genocid desi
J**** vas rezolucija, URADITE NESTO KONKRETNO, kako mirno spavate uopste????
Ako BiH glasa protiv od tog momenta cu biti za Dodika i protiv takve BiH.Dosta licemjerluka
Hajde da održimo još jedno dosadno demokratsko glasanje, Consuella?
OVAKO SU I NAS OSTAVILI DA NAS SRBI GRANATIRAJU I SNAJPEROM UBIJAJU PO SARAJEVU SKORO 4 GODINE. NEKA VAM JE DRAGI BOG NA POMOCI JER OD LJUDI NEMA NISTA. FREE PALESTINE 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Nema ni od Boga. Ako i postoji,kad vidim šta sve dozvoljava,nisam siguran da je onakav kakvim ljude vole da ga predstave.