Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila nafta na blumbergu nedavno oko 66$ sad je oko 72$. Eto cisto malo informacije nije na odmet ;) Kad god padne cijena nafte mozete racunat na \"akciju izraelske vojske u Gazi\" ili \"raketne testove Irana\" ili \"pomjeranje izraelskih brodova kroz Suec\" ili akciju nigerijskih terorista na naftovodima u delti Nigera itd itd, ili pak neku raketnu probu Sjeverne Koreje. ;)
Kako neizvjesna sudbina? Biće doživotno zatvoreni u planinarski dom!
Neće ovaj put Rusi prodati Iran, jer ako padne vlada u Iranu onda Nabucco postaje realnost, ovako će ostati Napuko. Štit je vjerovatno dio deal-a oko oskrbe NATO trupa u Afganistanu, kao što znaš Rusi su nedavno dozvolili upotrebu zračnog prostora.
@ Ja - ti si napisao \"Sumnjam da JA\" x) Omakne se svakome pa i ovim, khm, novinarima. Slažem se sa hmmm, sve je to propaganda.
ljudi, amerika je odustala od raketnog stita u poljskoj i ceskoj da bi ucinila uslugu rusima (putinu), a za uzvrat ce rusi dati zeleno svjetlo izraelcima da bombarduju iranske nuklearne centre. ovo je 100% .rusi imaju ``specijalne ``veze sa iranom ali ce ih prodati isto kao sto su prodali srbe u jugoslaviji. ``pare vrte gdje burgija nece``. sjetite se ove moje izjave, sretno, i jos samo kratko , ne vrijedi graditi prijateljstvo sa amerikancima jer sve svoje prijatelje su izdali prije ili kasnije, to je takav narod.poljaci i cesi su mislili da su sigurni ali ce ih ameri prodati kad - tad.
Sumnjam da ja predsjednik kazao \"Dali...\". Mislim da nije toliko nepismen da ne zna da se \"da\" i \"li\" piše rastavljeno. Prije će biti da nepismeni prepisivači sa SA-x tako prepisuju jer su i sami nepismeni.
Jel vi ljudi primjetite koliko se u medijima, u zadnje vrijeme, forsira lik Mahmud Ahmadinedžada. Ali se uvijek predstavlja u nekom crnilu. Eh to se zove prava hajka. Ovako lovci prave hajku pred lov na medvjeda. Prvo ga ocrne pred lokalnim stanovništvom (npr. opasan po stoku itd) i onda krenu na njegovu glavu. Zamislite samo, svaki dan citamo po par članaka o Iranskom presjedniku. Pa gdje su ti članci bili prije majka mu stara. Zašto ne čitamo ovakve članke o presjedniku Nikaragve, Tunguzije ili tamo neke vukoyebine. I sad ce opet biti bisera koji ce reci: \"Pa covjek je lud,a u rukama ima nuklearni arsenal. Pa moramo ga skinuti kako tako\". Čovjek nije lud, samo nije podoban. A nuklearni arsenal heheh. Mozda razvija elektrane na nuklearni pogon, ali to je odavno razvila i Slovenija i svaka druga normalna zemlja na svijetu.
Sve je to politika. Nedavno uhapšena novinarka u Iranu, pa puštena i sada ovi planinari. Biće i oni pušteni, a Ameri izjaviše da Iran ne smatraju prijetnjom i odustaju od protivraketnog štita u Poljskoj i Češkoj. Sve Mahmud kozervativan i ovakav i onakav, aliu se sigurno sa njim tajno pregovara.