Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa neće ni kod nas bit izbora dok OHR ne zabrani strankama na vlasti sudjelovanje i da ih se krivično procesuira barem za ekonomske gubitke.
Svaki sukob koji se desi prvo nastane u psiho-patogenim psihama onih koji su na vlasti. Zapadni naučnici su otkrili da je psihopate najlakše prepoznati po 1.) patološkom laganju, 2.) potpunom nedostatku grižnje savjesti i 3.) potpunom nedostatku suosjećanja prema drugima, što se zove empatija. Psihopate pate od potpunog nedostatka bilo kakvih normalnih ljudskih osjećanja i konstante paranoje. Čovjek je dualističko biće sastavljeno od materije i ne-materije. Kada ova nematerijalna strana dualističke strane čovjeka odumre radi grijeha i materijalizma, čovjek postaje prazan poput ljušture i bezdušan kao - zombi. Na zapadu za njih kažu – psihopate, a u našem narodu ih zovu bezdušnici. Odlaskom jednog bezdušnika ništa se neće promijeniti, na njegovo mjesto će doći samo njemu sličan psiho-patogeni zombi. Ovdje je problem u bezdušnom psiho-patogenom ljudskom resursu koji je generiran u vrhu državnih institucija i koji se klonirao od vrha do samog dna punih 20 godina. Psihopate ne mogu surađivati sa normalnim ljudima jer nisu na istoj frekvenciji. Kad jedan psihopata dođe u vrh, on prepoznaje sebi sličnog psihopatu jer sa normalnim čovjekom ne može surađivati, zatim ovaj klonirani psihopata ispod njega postavlja sebi sličnog psihopatu (bezdušnika) i tako se generiraju i redaju od vrha do samog dna hijerarhije. Psihopatija uopće nije psihička bolest, već samo jedno mrtvo stanje duše – bezdušno. Jedino Rješenje za BiH i jedini zahtjev treba da bude ultimativno ukidanje svih Stranaka kako bi Tužilaštvo bez straha od sankcija moglo pohapsiti i procesuirati korumpirane kriminalce u Vlasti i uvođenje nezavisnih privremenih upravnika na svim nivoima vlasti do okončanja 20-godišnje krize i uspostave pravne države. Na ovaj način bi se zaustavila pravna anarhija koju generiran psiho-patogeni ljudski resurs proizvodi već 20 godina i koju su prenijeli na BiH ulice, inače će psihopate u BiH izazvati Ukrajinu No 2, a tada neka nam je svima Bog na pomoći.