Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo serite po policiji Bosnje moje lijepe... kako smo licemjeran narod, nedo Bog da se nesto desi vama ili vasem djetetu odma ce te po policiji udarit kako ne valjaju itd itd. Koliko u Americi ima poginulih policajaca, normalno da ce vako reagovat...
Jeli lakše roknuti tog policajca i završiti posao na najbolji način nego ovako izlagati hiljade životima.
u snijegu je spas
Samo cu napisati da nije isto ispaliti 1 i 2 metka ili 6 i 12..........................toliko...
Slažem se da je američki kapitalizam sranje i nisam rasista ali pričate ovdje kao da ste bili svjedoci ubistva. Ko kaže da teenager stvarno nije bio nasilan?
I da je bio nasilan, policajci bi trebali biti u stanju da ga srede bez naoružanja. I ako već, koji ku..ac imaju Taser??? A ako već mora pucati, zašto odmah smrtonosno??? Nije ovo prvi slučaj da bi se čovjek mogao nagađati, to se dešava svaki dan u toj fašističko rasističkoj državi. A ima i dovoljno snimaka u netu na kojima se dobro vidi kako je se šta odigralo. Đubrad američka, i tačka.
Majku vam četničko fašističku, ništa niste bolji od onih amera. Ni malo samilosti i tolerancije. Predrasuda vam glavna misao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Say NO to the modern democracy, say NO to slave holders (capitalists) Embrace the Socialism or Communism.