Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dezinformacija! To je samo naglabanje nekog novinara, tek se u petak saznalo za slucaj, danas nedelja! Nije to Bosna, tek ce tuziteljstvo da pocne raditi na tome sutra i sigurno nece u roku par sati donijeti takvu odluku. Pored toga ce ga tuziti druge stranke i Strabag.
@rfid I veli on za susjede Kroacien šajze
Zato su poskok, kurir, informer i sl za tebe mjerilo
Ma jasta, ko ni za aferu sa diplomama kod nas... jos novinari ispadose go vna jer otezavaju mladoj sirotinji da ide za njemacku...
novinari im zeznuli kombinaciju da operu 250 ruskih milioncica
Covijek istinu rekao, istina najvise boli naravno
Hehe, a da mu nije Milorad "namjestio" Ruskinju...:)))
Ovaj je super prošo.Nek samo pogleda kako su prošli Jörg Haider i Jürgen Möllemann.Prvi bio nacista ko i ovaj Strache a ovaj drugi napadao jevreje.
@PradBitt kaze prvi bio nacista a ovaj drugi napadao jevreje?
Sada dodo lezi potrbuske i smislja plan sta da slaze pa da izazove novi skandal,izgleda sve je adute pogubio, ostao mu je samo vucko.
@Templar (7 jezika) Jadan si do bola...mozes imena mjenjati cijelu noc...ostaje ti ta tacka gluposti sa kojom se izrazavas! Bolest zvana Templar!
Dodik zabranio.
Joj kako ga BND spenga , nije ni trepnuo , hoce mali usrani fasista protiv amera i svaba , i to pred izbore za EP , dodikov jaran popusi karijeru a iskreno populisti i fasisti su nesto najgore , mislim nema idealnog drustva ali ovaj fasista pa francuskinja marine la pen kao i ovaj talijan su zadnja olos evrope a dodo njihov prijatelj , ovo ce ih dobro sjebati
Bio bi red da mu BAJA pruži podršku, i on je BAJI kada je potrbovo
valja zadržat ruske pare
Ubrzo ce se medju patologijama pojaviti i slucajevi onih koji se nisu rodili u zeljenoj drzavi, a u njoj nece ni umrijeti. Zalost ali istina je okrutna!
@DESET IMENA.... Jadan si do bola...mozes imena mjenjati cijelu noc...ostaje ti ta tacka gluposti sa kojom se izrazavas! Bolest zvana Templar!
a mi se zabrinuli, da mali vožd ne bude istražen
TangoZaMukelefu Sjeti se i da su Le Penovi kucni prijatelji sa Karadzicem, a dolazili su i u Bosnu da bi u njoj «spasavali» francusku zemlju. 😒
Le Pen - Strache - Dodik - Orban - itd. su osovina zla koja Evropi priziva fasizam. Njima se kaci i Covic ali sam sebi podapinje.