Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih ga shvatio ozbiljno iako se iskreno nadam da grijesi.
Ovaj svaki dan predvidja nesto. Pa i slijepa kokos pogodi nekad zrno. Nije to neki naucnik ako mu je svaka recenica u konjuktivu
Samo ako neko zna šta je sve lik predviđao a nije se desilo??? Pa i ja po cijeli dan da nešto nagađam moram nekad pogoditi valjda.
Ja najvise vjerujem dragom Bogu. Kaze: Bice zemljotres. Pitam ja: Kada? Kaze: Pi. Opet ja: Kada? On ponovo: Pi. Da li je rijec o jednom ili dva udara ... vidjecemo.
dA mi je saMo kupiti 4 alu feluGe za mog ljubljenOg gOlfa 2, pa poSlije neK bude šTa bude...... :(
I u Turskoj se rade mjerenja i turska ižinjerska komora za geologiju je dala upozorenje predsjedništvu turske samo nekolko sedmica prije zemljotresa da će doći do toga i da se treba pripremiti. A turska vlada nije reagovala, pa to pijšu turske novine svaki dan
Ne minise u Turskoj se ne rade mjerenja
Svi seizmolozi svijeta su saglasni da je apsolutno nemoguće predvidjeti zemljotres, tako da to što si ti napisao je hrpa govana.
Jezik pregriz'o..
Nizozemski Nedim Sladic
Predvidio je razoran zemljotres u periodu 17-18.02.2023. za regiju Zapadnog Balkana. Nije ga Bogu hvala bilo. Covjek pravi od sebe hobotnicu Pola koja je predviđala utakmice na SP 2010 u JAR.
Mega zemljotres u pacifiku ce izazvati cunami katastrofalnih razmjera ako tumačiš kako treba.
Nadamo se da covjek grijesi, ovo su oni likovi koji su citav zivot posveceni necemu i jako su dobri u tome.
slucajno se desi ljudi odmah
Ovaj otkriva toplu vodu, na pacifiku stalno cunamiji i zemljotresi 1/3 zemlje, ne zove se dzaba pacifik vatreni obruč
de ba ohanite
čovjek vidio priliku za zaradu. jednom "pogodio" hiljadu puta promašio. pogledajte kako predvidja, kao astrolog po "obliku" planeta.
Ko je na visim spratovima dzaba pripravnost. Kao drugo ako ovaj naucnik o ovim predvidjanjima prica javno neka onda sve kaze o zemljotresima, koliko i prosjeku traju kako se zastititi, zasto ne koristiti lictove isl.
Je li ti stvarno treba jos pojasnjavati zasto ne koristiti lift?
Znaci vec celicne bandere naciljane u more🤣