Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite koliko jos studija slijedi, nije opasan, pa izaziva blage simptome, pa brze se siri, pa treba nam jos vremena, pa mozda je prehlada. Pa meni se cini da nemate pojma.
Pa treba vremena.
Kaže poslaću nevidljivu vojsku da vas uništi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jedina realna tvrdnja u današnjem svijetu je da živimo kao psi: nosimo brnjice, moramo biti cijepljeni, izlazit smijemo samo kada vlast tj. gazda dozvoli, a ako se neko protivi tome završi u boljem slučaju u zatvoru, a u gorem na barama.
guzumo se ko psi, svak sa svakim
Zasto klix nije objavio ovo a tri puta sam im slao link da pregledaju. https://www.youtube.com/watch?v=4OHmMKrVbNk&ab_channel=OracleFilms
Zasto klix nije objavio ovo a tri puta sam im slao link da pregledaju. https://www.youtube.com/watch?v=4OHmMKrVbNk&ab_channel=OracleFilms
pa dobro prema ovim informacijama o novoj varijanti, možemo zaključiti da je ovo kod nas bilo prije 2 mjeseca. simptomi prehlade, sa jedan dan malko povišene temperature jedan da, pa onda 2 dana kašljucanja i još jedno 3 dana imas simptome klasicne prehlade. pola države je to prošlo drugu sedmicu od početka škole.
Parili se covid i prehlada, pa dobili dijete Omikron, malo na babu, malo na mamu.
Pokupila od jedne babe runju sa muda...
WHO-a za Afriku pozvao zemlje da ostave granice otvorenim.
Zamislite omicron preuzme dio genetskog materijala HIV-a.Dobijes prehladu i uz to malo HIV-a.Mozda se toga oni boje
Da li su vakcine koje se daju u BiH odobrene od strane Agencije za lijekove BIH?
nisu odobreni ni u EU
A da svi vi skeptici svima nama sada pokažete koliko ste u stvari inteligentni ili da sa uvijek začepite gubice i popustite sa svojim laprdanjem?
Ma ja sve su samo hipoteze jedino je sigurno da se treba vakcinisat. Ne pada vise niko na tu pricu
Tuzba za nesavjestan rad u sluzbi bi trebala biti urucena svim donosiocima odluka i strucnjacima, koji javno istupaju i preporucuju stanovnistvu vakcinaciju vakcinama za koje u dokumentima regulatornih agencija jasno stoji da genotoksičnost i kancerogenost mRNA molekula iz vakcina nije nikada testirana, zbog cega geneticari tvrde da eventualna integracija mRNA molekula iz cjepiva u genome može prouzročiti tumorske i nasljedne genetičke bolesti.
Pošteno od njega
Donesen u vakcinama. https://youtu.be/JkGtf1RoV-U
bka bla ne znamo nista bla bla vakcinisite se bla bla
Eh sad je pitanje kako ovi pametnjakovici to sve znaju u detalje vise zvuci kao naucna fantastika nekog pisca ili su ti sami od sebe zaraza pa sire sve te prehlade sipljiva bagra