Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naucnicima svaka cast, oni su dobro odradili svoj posao. Ovako nesto je potrebno Bosni i Hercegovini da se sve fino sravni sa zemljom pa da oni sto prezive konacno shvate koliko je sitno bijedno i besmisleno prepirati se oko granica imena himni i zastava...
a da naucnici fakat... ccccc. trebalo su im dati beskamatni kredi od 10 mld.pa da naprave kvalitetnije zgrade ko u japanu. a posto to ne ide tako, i poto su fukare, sad neka naucnici ne s.eru. respekt nauci, ali ne po pitanju ovoga.
joj naucnika ebo majko...pa sta su trebali, graditi leteci grad?