Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prrrd...prrrdd..cuje se iz kremlja😂 pametna igra rusa i amera...ostali...neko po vodu...neko po burek...
Rusija je direktna prijetnja Bosni i Hercegovini od 1992. Podrzavali su i pomagali balkanskog mesara Milosevica u njegovom krvavom orgijanju po BiH skoro 4 godine.Vec tada je bilo jasno da su u buducnosti spremni na svaku vrstu zlocina.
Syebacete se vi sami ne treba vam Rusija.
Vidili smo, cim je mecka zaigrala Balticke zemlje su se povukle iz NATO pakta, Poljska je svoje clanstvo trentuno zamrzla, Bundeswehr je opkolio Americke baze na svojoj teritoriji, dok Finska i Svedska cekaju potvrdu Drzavne Dume piristupu Ruskoj Federaciji kao 2 nove Republike.
Vrijeme je da se izmjeri CIJI je VECI!
Ne sjeća se nitko zaljeva svinja na kubi i tadašnje krize kako su kauboji kmečali
Baš ćemo se sjećati nečega što se desilo prije 60 godina.
Mocni i predivni NATO pakt nikad jaci bio nije. Hvala ti Putine.
Pa obzirom da je savez osnovan zbog postojanja Rusije (tadašnjeg sovjetskog saveza), malo je tužno da jača.
Belaj
Sad nema više Rusima podmornicom do švedskih plaža i gledati gole plavuše i to bez konzekvenci. Sad i čekaju NATO plavuše u uskom kanalu međunarodnog mora.
Ode sve u 3 lijepe