Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je ovo III. pisao negdje 2018... Zovite čovjeka ! Zna li neko ko je taj lik ?
OSA jaro.
Klix briše sve komentare o novoj vlasti već 2 dana. Šta je reći žohari? Cenzura?
90% interneta je pornografija i mržnja preko društvenih mreža. Ne bi bila šteta.
Jasta ce.
Komedija
Kad se servski botovi sprdaju sa genocidom u Srebrenici nikad se ne zatvaraju komentari a kad je genocidni gen udario sam na sebe odmah velika žalost i zatvaranje komentara,
Hocemol zbog Mladenovca imat dodatnih 10 dana zalosti? Jos malo pa cemo i zbog kisobrandzija iznad Sarajeva imat dane zalosti .. Niksicu i Konakovicu m vam ebem!
Buši gumeeee. Hahahah. Buššiiii. Hahahah. Djeeecooo. Ne preko moje njive. Ne mozee. Djeccoooooo. Buušiiiii. Hahahaha
Sad ce BiH biti u žalosti narednih 7 dana zbog Mladenovca, kako forto kaze športski program nece biti emitovan.
Nece BiH nego Trojka
Super. Svi kod kuce ,porodicni zivot.
Sta kazu hoce li konakovic i u mladenovac da pushii kuracccc
Podsjetnik za velikosrpske svetosavske botove sa Klixa i Klixovog foruma: "Ubica iz Mladenovca je opkoljen, ali ne želi da se preda: Najmanje deset mrtvih; "Od svih masovnih ubica u historiji mlađim od 14 godina niko nikad nije ubio toliko žrtava kao Kecmanović"; "Novi napad u Beogradu: Bivša učenica napala nožem nastavnicu i učenika u privatnoj gimnaziji"... Dobrodošli u mračno doba! O sebi se zabavili!
jel vi vidite vijesti iz Srbije? divlji zapad, sreca pa se odvojismo od pravoslavnih talibana, nebi bilo ni Hayata FTV samo starlete, kriminal i sovinizam nam bi se plasirao
Valahi ima Amin od mene samo da nije opet kakva prevara ovih munafika da nas navuku na tesline satelite id plaćamo po 100$ za šit.
A zašto nema nijedne tematske emisije po pitanju godišnjica odbrane BiH a ko fol slavimo odbranu Domovine !? Očevi , braća, sestre , djeca su ginula ovih Datum prije 31 g. a samo kratke vjesti se objavljuju . Naša djeca moraju naučiti , našu istoriju !!!
Oko ruske agresije na ukrajinsku sirotinju nikad se neću složiti ali kablove su odamh na početku trebali skršiti nek vidi zapadni gledač u mobitel da mora nešto konkretno da radi.