Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znachi nesto oko 7-8 civila na dan ub.iju ovi nato-fashisti.. logichno bi bilo da nato sam sebe bombarduje ..neke zemlje bombarduju i iz manjih razloga.. a oni samo prave razliku izmedju djece-civila i odraslih-civila, kao \"skjuzmi ljudi\" ub.ijamo vas nenamjerno,a od vas trazimo da nas volite.. perverzija kakvu je samo vodje ovih nikad ne zavrshenih krstashkih ratova izmisliti mogu..
daj pustite mi comentar derpi jedni ciganski
Nema gresaka u Afganistanu...imaju namjere i realizacije. Vrijeme ce pokazati ko ce i kako otici iz Afganistana...
Steta sto je samo ranjen !! da bog da se svi vodoravno vratili
Uskoro bi neki novi \"Earl\" slucajno mogao doci do obala Amerike!!!
nekoliko?!?!
ovi cesto grijese izgleda
Pa nek ih sad slucajno i osude i nema polemike. Ubili ste civile, a zakon je za sve isti. Pravda bi trebala biti ista za sve.