Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su bili talibani u civilu.
Ako nista barem su priznali gresku, a ne ko srbi:\'Muslimani sami sebe gadjali. Jeste mi smo ispalili desetine hiljada granata,ali ta jedna sto je pogodila Markale i ona Kapiju u Tuzli, to nisu bile nase granate\". To je odvratno. Na zalost kao i u svakom ratu civili izvuku najdeblji kraj.
joooj......eto izvinjenje i obećanje da će ubuduće više paziti da se to ne ponovi..hoćel iko odgovarati za to??? da je slučajno muslimanska vojska to uradila odma bi to nazvali \'\'terorizam\'\' al pošto nisu muslimani to je samo \'\'nesretan slučaj\'\'. odvratno fuj!!!!!!!!!!
Nevjerovatno je da promašuju oružjem kojim ratuju! To je nemoguće! Ovo je priča za malu djecu! Fuj!
Nisu oni promasili....u Afganistanu nema primasaja.....svaka pogadja cilj!
Božija volja