Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitaj komsiju...a mozes i rodjaka pa te mozda oni poduce kako je jos 91 vjezbao na klempama, ne krijuci se iza lavova kada je klao po Srebrenici, Doboju, Visegradu, Zvorniku itd... Kada bi lav okusio vase meso...odmah bi uginuo...sto opovrgava tvoje tvrdnje...tj. tvrdnje vaseg duhovnog vodje i haškog zatvorenika osudjenog za genocid i ratne zlocine , Seselja. Doduse imali ste i Ristu, ali on je vec uveliko na dnu Dzehenema pa vam bas i ne moze pomoci. Sve u svemu...nije se isplatilo hraniti lavove...u onoj nestasici svega i svacega, nismo mogli navuci tolike zive lavove.
@Posmatrac cini mi se kao da imas iskustva sa hranjenjem zivotinja (PSE LUTALICE) . Da nisi stekao radno iskustvo hraneci LAVOVE u Zooloskom vrtu Sarajevo od 1992 do 1997 godine . Neki pricaju da su se Lavovi masovno tovili, a i ona pronadjena lobanja od par dana nista se vise ne cuje cijali je.
Nazalost, nista novo. Jos jedan od mnogobrojnih razloga zbog kojih treba okupatore vratiti kuci u crnim vrecama...i to ako im se smiluju...jer bih ja njih u masinu za mljevenje mesa pa nahranio pse lutalice sa novonastalim produktom...