Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu oni da planiraju šta god žele, i Hitler je planirao pa ništa...
Uvedite BiH u NATO ! smirite Balkan
Ma Vučić aplicira za NATO, preko reda da ga prime. Sada ima šansu da spere ljagu sa Srbije, ukine GTRS, prizna Kosovo i Srbiju, napokon, priključi civiliziranom društvu.
gooUser 4630 ne bi se složio sa tobom a šta ako preko Srbije manjeg entiteta i Orbana Rusi počnu rovariti i prva na udaru EU zemlja budu susjedi Hrv. i šta bi bilo dalje to je nepoznato.
Ne dajte se prodati za šaku dolara i završiti kao Ukr.
Pod hitno staviti NATO u Brcko , Bjeljinu i duz granice Drine ako misle mir i stabilnost na Balkanu .Srbija se nenaoruzava bez veze njima licno niko ne prjeti vec obratno , citajte pazljivo Vuciceve izjave i Dodikove ne pricaju oni u prazno.
Je l ti ne kontaš da je ovo bitka Am i Rusa preko naših leđa?? Kakav dodik, kakve gluposti..
Već su oni u Bijeljini, zato se i buni vepar
Kenjaju kao i EU. Vjerovatno prodaju oruzje Srbiji.
Transnistria nepriznata separisticka republika unutar Moldavije stvorena od strane Rusije je san Milorada Dodika. Finansira se od strane Gazproma tako sto dobiva gorivo i plin po niskim cijenama i gomilanjem duga. Oni plin dalje preprodaju i ostvaruju ekonomsku neovisnost. Luka Odesa u Ukrajini je netaknuta u ratu jer je cvoriste glavno za izvoz i krijumcarenje robe iz te republike. EU nikakve sankcije nije uvela odmetnutoj ruskoj koloniji. GAZPROM je najvece zlo koji finansira separatiste.
Dok oni raspoređuju snage po 'njihovoj' istočnoj granici, pogledajte ovog slatkiša kako divno svira Čajkovskog. Prosto da se raznježiš... https://www.youtube.com/watch?v=DLqwJud4tYI&list=OLAK5uy_myP2FbezcjKKS1cnde9MZRWc-Iua2nMbY