Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAhaha,da branite Tursku od takve "sile",pa sto ne odbranite PAlestince licemjeri jedni
Zato sto Palestina nije clanica NATO-a, pametni.
Abc debilcino ogranicena,pa sam Erdogan se busa da je PAlestona izdana od sviju samo ne od Turske,pa ako im je toliki prijatelj,zatso ne dignu svoj glasu u NATOu. JA ,tebi je to visa matematika,treba povezati nekoliko mozgovnih operacija
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovo isto ko kad bi naše vojska rekla da ce branit mjesec od marsovaca. Znaju da nema ništa od toga pa se kurče, što ne brane Ukrajinu od Rusa..
Zasto ne bi bilo nista od toga? Pa oni su vec jako blizu Turske granice. Kad mogu ratovati protiv Sirijske i Iracke vojske zasto ne bi mogli i protiv Turske?
abc123, Iračka vojska očima vojske nije vidjela, a ni Sirijska nije nešto jača. Turci su ipak 'malo' veći zalogaj, a ne vjerujem ni da su ovi islamci tolike budale i da će krenuti na njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
koje licemjerstvo,pa ovakvih glumaca ni bolivud nema.
Glupan "demokratski" Zasto bi IDIL napao Tursku nije ta zemlja okupirana od zapadnjaka ili židova.
Trla baba lan da je prodje dan. Nista od toga. Sto niste Tursku pomogli u slucaju Sirije...
nema tu nista od hilafeta dok se ne uključe talibani i dok ne krene crna zastava iz pravca khorasana a idil je samo igra amera i Izraela da se siri islamofobija i osigura Izraelaca pozicija
A ja vojnih analiticara na klix-u i g***na!
Pa normalna stvar da ce branit jednu od najvecih zemalja clanica NATO Saveza to se podrazumijeva
...NAJHEBAO JE ONAJ KO JE ČEKAO VAŠU POMOĆ,,,,POKAZALI STE SE KAO I LIGA NARODA A TONETE KAO SPUŽVA U VODI....
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/486654/ISIL-preti-Turskoj-da-ce-osloboditi-Istanbul sad kad turci pocnu heljp nato pljiz heljp
NATO i treba da brani svoje clanice,i to mu je zadatak po ugovoru,i iskljucivo to,ali sila je sila ,pa intervenisu i po zemljama koje nisu clanice,a nisu u sukobu niti s jednom od clanica,sto ce reći,jebes i ugovore i garancije,samo je lova bitna...
Ne vidim razlog zasto bi ISIS napao svog sponzora.
zar nato treba da brani 100 miliona turaka od sacice terorista..i turci mi neka vojska a oce da brane bosnu pih
Sbb kraguji je prirodno priglup, ne trenira :)))))
ma kakvi turci..to su genocidasi..ubili milion jermenskih civila sad ubijaju kurde...cim osete tvrdo beze..nikad oni neki vojnici nisu bili..zato mora nato da ih brani..koja crna naftna polja.. 5. opet ti druze stari..sta je novo u tvojeme kraju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi smo toliko sitni i mali da nas nitko ne doživljava ozbiljno. A Turska to je već nešto drugo. Neće ekstremisti na Tursku. Nema šamse! NATO kao svjetski policajac je tu kako bi bili potpora. Pa taj isti NATO je i kod nas rat zaustavio. Do sad bi se istrijebili međusobno.
za koji dan eto el-bagdadija u Istanbulu..znaju isil-ovci da turci nisu nikakvi vojnici http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=08&dd=09&nav_category=78&nav_id=886411
Ja se nadam da će ove islamske spodobe iz ISIS napasti Tursku i stići do Ankare. To bi bila win win situacija. Prvo oleše Turke a onda da Zapad njih oleši . Rekoh WIN WIN situacija :)))
Ne trebate vi Turskoj stoko, ima Turska i više nego im treba nego se okrenite pomozite tamo u Iraku i u Palestini, mamu vam licemjersku.
Pa naravno da brane Tursku ... zato i postoje, odn. to je turski benefit od članstva ...