Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stop ashkenacistickom teroru nad Palestinskim narodom!
JüdenReich = Hitler\'s Reich IDF = SS
jesi li ti normalna
Nevjerovatno mi je sto antisemitski komentari dobiju po 30+ lajkova dok antisrpski komentari uvijek dobiju hrpu negativnih glasova. Dakle, nama Bosnjacima su izgleda Jevreji veci neprijatelji od Srba, zbog cega? Zar nam je Palestina draza od Bosne? Fuj, iako sam neutralna u ovom konfliktu dodje mi da podrzavam Izrael samo zbog mozgova poput vas.
ovi izraelci nemaju ni stida ni srama...samo gledaju da napakoste palestincima
A junastva napasti mirnodopske brodove koji prenose humanitarnu pomoc. Kukavice!
DA NAM DUGO ŽIVI SLOBODAN,NEZAVISAN I CJELOVIT K U R D I S T A N . . .MOLLA MOSTAPHA BARZANI . VOZDRA HERZOG
hitleru vrati se
Stite svoje granice koje su okupirali na etnickom ciscenju...
Kud vas nisam sve pogusio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kada zrtva postane progonitelj, ratni zlocinac. Etnicko ciscenje, ratni zlocin, izgladnjivanje palestinskog naroda i da ne nabrajam dalje. Sve uz pomoc svojih saveznika. Najvise krivim arapske zemlje koje trebaju biti ostrije, ne mislim da trebaju ratovati, i vise pomagati palestinski narod a oni gledaju svoje interese. Neko pomenu Fincija, smatram da ne trebamo biti kao oni, nasa zidovska zajednica nema s tim nikakve veze. To su nasi gradjani a ono tamo je ljuski otpad, ne svi, srecom ima i razumnih medju njima ali im glas daleko se ne cuje.
izađi te malo među ljude , a klix vam je izgleda sve u životu ...i mislite da nešto postižete sa ovim VULGARNIM GOVOROM... USTVARI POKAZUJETE KOLKI STE JADNICI U STVARNOM ŽIVOTU
STIDITE SE MUSLIMSNI ,KATOLICI I SVE OSTALE VJERE KAKO VAM PRKOSE JEVREJI
Photo New Egyptian ambassador to Israel. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=538896676127055&set=a.464909806859076.127252.430242826992441&type=1
Stop teroru nad jevrejskim narodom !!
@bosanac mora da \"vlasi\" postupaju po rijecima Uzvisenog: O vjernici, ne uzimajte za zaštitnike Jevreje i Kršćanie! Oni su sami sebi zaštitnici! A njihov je onaj među vama koji ih za zaštitnike prihvati; A.l.l.a.h uistinu neće ukazati na pravi put ljudima koji sami sebi nepravdu čine. (sic)
Bravo Natanyahu. Inače su Šveđani nadaleko poznati kao najmilitantnija nacija u svijetu :)