Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pod rucnom ga frajer
baš se fino parkiro
ovo se zove parkiranje kruzera!!! baravo za barbu kapetana, morskog vuka!!!
Nas od ovakvih kruzera štiti pelješki most .
MSC nije ime ovog kruzera nego naziv grupacije u cijem je vlasnistvu..😎
Meni su opalili kaznu za parking u Veneciji. 🧐
MA JARAN GA UBACIO U 6 I HOCE U MJESTU DA UKOCI, GARANT JE BIO PIJAN
maseri kurtona i jaja na infuziji
U cilju smanjivanja "zvucnog zagadjivanja" od tegljaca koji pomazu brodu u situacijama ovakvim, oni odlucuju da nije potrebno da ih ima uopste u ovoj luci jer steti uzitak turistima bucnim motorima tegljaca i smatraju da je pogon broda ( vjerovatno jedan propeler sa naprijed nazad ) i po 2 thrustera po pramcu i krmi sa obje strane je dovoljno.
I neka je, ionako je ovo najštetniji oblik turizma. Papak sjedne u hotel i hotel plovi sa njim od grada do grada. Onda 5000 ovakvih papaka odjednom navale da kupuju suvenire, a gradske vlasti se čude otkud saobraćajni kolapsi i slično.
U Dubrovniku je upravo iz tih razloga kolaps ljeti u gradu. Kruzer dodje i odjednom mali milion turista krene kroz grad
@fascist2 samo sladoledi, kafe i kenjanje po wc kafića.
Nije ovo slučajno. Kapetan velikog broda je slab na živcima. Onaj niski brod sa puno prozora koji je već bio vezan, uvalio se ovom velikom na njegovo mjesto. Kapetan se razbjesnio i odlučio da ga izgura. Samo mi nije jasna ženska koja ovo snima, ili stoji do osobe koja snima, uzdiše i počinje plakati.
vala koliko ih boli cuna za veneciju cim kruzerima ulaze u nju, i neka se desilo.
Nek samo nema poginulih
VOZAČ IZ SDA. I ETO BRODOLOMA