Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne posustaju, svaka im cast.
Prejako mi je ovo, pa ***te ljudi vi ste toliko zatucani da vam je Rusija neki uzor... Kladim se da niko od vas POJMA nema šta su Rusi radili Litvaniji, Latviji i Estoniji, pa šta su pokušali uradit Finskoj ali se narod Finske odbranio i dan danas drže spremnu armiju u slučaju da se Rusi "predomisle"... Ako mislite da Rusi nekom pomažu iz "bratstva" onda ste naivni ko predškolska djeca.
dovedite dubiozu da vam malo pjevaju. Jeb.es protest koji dubioze nema
Strategija mudrog Putina bila je odlučujuća za dilemu Ukrajine kome se priključiti. On je "oružjem" EU privolio Ukrajinu u svoju uniju i time ostvario političke ciljeve koji će EU dovesti do raspada. Evropa je pokazala neodlučnost i licemjerje u slučaju Ukrajine, ali i pokazala da finansijski nije spremna ulagati u zajednicu.
EU radi Ukrajini isto što je NATO uradio Gruziji, sjećate se 2008. kad je Rusija poderala Gruziju k'o fišek za 2 mjeseca, a NATO nije smio prići
Katolički dio Ukrajine (stanovništvo uz granicu s Mađarskom i Slovačkom) hoće uz EU pa kako god da im bude, pravoslavci iz Istočne Ukrajine i muslimani s poluotoka Krima hoće uz Rusiju! Vatikan se neće smiriti dok se Ukrajina ne podijeli! Tako su i katoličke zemlje Sloveniju i Hrvatsku odvojile od ostalih zemalja koje su činile Jugoslaviju, i sada će da na silu primoraju pravoslavce i muslimane da moraju živjeti zajedno u BiH i Srbiji,da bi zli Vatikan mogao i dalje huškati na sukobe! Važno je da su sklonili njihove katoličke zemlje Sloveniju i Hrvatsku,a vi ostali koljite se medjusobno ko vas ....!Vatikanska "politika"...poznata odavno!
Krivit Vatikan što je Karadžić sijao smrt 4 godine po BiH je isto što i krivit Francuze što je Hitler napao na Poljsku. Znači, logika ti je pojebana.
kriviti vatikan za NDH i za rat u hrvatskoj hodi ga maj da ti ga stavim kad si glup.....hasane iako si srbin imas pravo
Podrška Ukrajincima. Svaka čast na odlučnosti, želji i velikoj borbi. Naučite nas!
Kakvoj borbi, borbi za kredite i kamate MMF-a?! Situacija u Ukrajini je drastično drugačija nego kod nas, Ukrajinci treba da se odluče EU ili Rusija, EU nudi kredite i kamate a Rusija pomoć, većina Ukrajine, posebno Istočni dio i poluotok Krim su za Rusiju a protiv EU.
"Kakvoj borbi, borbi za kredite i kamate MMF-a?!" Govoriš to kao da Ukrajina već nije do glave u problemima i zaduženosti, a korupciju u njihovoj zemlji da i ne spominjemo. Vidim da pojma nemaš o čemu pričaš, pa nemam namjeru više raspravljati se ovdje s tobom.
Gledam ovako kako se raja bori za svoju stvar i onda kontam šta se pobogu dešava s našim narodom? Pa siguran sam da smo u daleko goroj situaciji po pitanju ekonomije, politike, zdravstva, obrazovanja i tako dalje od Ukrajine, a glavna tema kod Bosanaca ovih dana nije rješavanje tih problema već gide, okupljanja, drogiranje, opijanje i konkretno sad gdje za Novu godinu.
Zaboravio si da samo u Federaciji ima 10 drzava, pa onda sama Federacija pa RS i onda na kraju BiH. Nemas se kome obratiti niti zaliti kako bi pogodio sve nivoe odjednom. Prebacuju loptice i krivicu uvijek na nekoga i nesto drugo i tako narod ostaje samo u crnoj rupi.
Podrzimo projekat , izborimo se za svoje. Ne dozvolimo da politicari zive snove preko nasih ledja i nase djece. Vrijeme je da se smanje plate i da se prestane sa laznim obecanjimva. Vec da se radi u ime buducnosti svih nas ! BORBA ! https://www.youtube.com/watch?v=B4msIAGbqwo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)