Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi agresor, zločinac i diktator Putin je samo ubrzao pristup novih članica u NATO! Unazadio je Rusiju 100 godina za 7 dana! Preko 5000 ruskih porodica je ostalo bez svojih sinova i muževa u Ukrajini za 7 dana! Preko milion Ukrajinaca je raselio za 7 dana! Mnoge ruske firme su propale za 7 dana! Ghovno agresorsko treba roknut!
Koja stetocina pojedinac moze biti
Jaimam...i mi iimamo takvih a nikako da ih se rijesimo
Uz Ukrajinu normalno. Ovaj rat mene toliko podsjeca i vraća na strašne godine koje su Bosanci proveli 92-95. Naše dojučerašnje komšije sa našim bosanskim pravoslavcima su nam zabili nož u leđa i htjeli da svi zavrsimo u masovnim grobnicama. Ove grozote što Rusi rade nije ni 2% onog što su nama radili..od mučenja, silovanja, ubijanja djece, protjerivanja, ma svašta. Ja to zaboravit necu. A oprostiti..hmm, teško !!!!!!
jedino su srbi za rat...boze dragi pa da sma vidio jedan komentar da je protiv rataod nekog srbina...kako je to zadojeno mrznjom i ubijanjem.
nismo mi svi srbi za rat, na svu srecu
Nije lako svrgnur poludjelog cara ali moze se. Morat ce se kad tad
Samo ovakve aktivnosti mogu dovesti do potpune prekretnice. Znaci vojni puč, kontra revolucija koja bi zbacila luđaka iz sedla. Takav preokret bi mogao dovesti do re-starta.
Samo ga narod Rusije moze zaistavit dok ne bude kasno ako budala pocne bacat one strasne bomcice onda je kasno
Dodik Ruska pudlica na industrijskom kiseoniku
... a kad sve stane, Rusija ce tvrditi da njihova vojska nikada nije bila na tlu Ukrajine, da su sve ovo cinile postrojbe novonastalih Donjecka i Luganjska. Oni ce se braniti da nisu imali svoje resurse i da su se samo branili. I tako ...
Izaći na proteste protiv agresije i Putina je ogroman rizik za živote tih ljudi. Respekt za njihovu hrabrost.
Kada Putin padne, ostati će samo Moskovski pašaluk. Živi bili pa vidjeli.
Nema nigdje mira u Evropi dok je podbuhli na vlasti. Njegove pudlice ovdje isto stoje i padaju sa njegovim opstankom.
Putin je bio tihi rak nacizma u EU preko svojih pudlica koje su sada manji od makova zrna. Da bi se spasila evropa ovo ce sve preko preci preko leđa ukrainaca. Slava ukrain🇺🇦
Ako im ičega ne fali onda su to zatvori, toga imaju na pretek. Diktatorski režim.
Nije mu jasno da su ovi Rusi Srbima uzor. Rusi ispali najveće kukavice, a kad se sjetim kako ste se vi po Beogradu marisali sa Slobinom milicijom.....
SAMO MRTAV PUTIN JE DOBAR PUTIN!